Ha nincs házassági szerződés, de a házasság alatt a nő nem dolgozott akkor van esély rá hogy nem kapja meg mindennek az 50%-át?
Szerintem egy nőnek nem érdemes házasságot kötni, mert úgy is csak ráfizetnek!
1. a magyar pasik bűnlusták, csak elvárásaik vannak, de pl. háztartási munkát a legtöbbjük nem végez
2. ha a háztartási munka nem munka, akkor szerintem NEM IS KELLENE A NŐKNEK ILYENEKKEL STRAPÁLIUK MAGUKAT, csinálja csak meg a lusta pasi MUNKA UTÁN! Ami nem munka, azt a pasi is megtudja csinálni munka után! Ennyi az egész!
3. Sokszor egy nő nem tud elhelyezkedni, mert kisgyerekkel nem könnyű, vagy mivel nő, ezért hátrányos helyzetben van, vagy mivel nő, sokkal kevesebbet keres. Ezért miért is lenne rossz?
Ezen a Földön tényleg nem érdemes házasodni, mert sok a pénzéhes, de mindent elváró pasi. A nők meg csak akkor szüljenek, ha van sok-sok pénzük, és segítségük, a pasit meg csak donornak kellene használni.
14:34
Ügyes vagy, hogy 16 évesen ennyi hülyeséget össze bírtál szedni.
Egy jó tanács!
Óvakodj a pasiktól és maradjál bu zilány!
Most bocsánat de én ezt nem értem. Nincs gyerekem!
DE: ha felnevelnék 4!!!! gyereket, és arra valaki azt merné nekem mondani, nagyon komoly 20!!!! éves fejjel, hogy az NEM MUNKA, így csupa nagybetűvel, akkor valószínű nem tudnám, h kiröhögjem a kis csitrit, vagy idegrohamot kapjak. Csak egy 10 évvel fiatalabb öcsém van, de ennél NEHEZEBB MUNKA NINCS. Ezt az tudja, ak már csinálta v közelről átélte.
És mi az h otthon lustult.
KEdves válaszolók magyarázza már el valaki, h mégis mi lenne a menete????
Anya megszül, fél év múlva visszamegy dolgozni... és a gyerekkel mi is van? Anya egész fizuja meg az apáé fele rámegy arra, h felügyelet alatt legyen a gyerek, csak h anya elmondhassa, h ő bizony dolgozik? ÉS mi van munka után? Mindenki felezi a baba körüli dolgokat?
Most komolyan magyarázzák már el az okosok, h 3 évig otthon lenni egy babával, miért móka és kacagás? MErt amúgy kínkeserv és unalom, némi eufórikus boldogsággal, nem más.
Napi 24 órás munka egy gyerek.
ÉS annak is igaza van aki szidta a pasikat, bár ennyire nem látom durván a dolgokat, de tény, h az én párom sem csinál semmit itthon. Igaz nem is szól be nekem, ha kosz van, v kupi... mjuk próbálná meg. Én is dolgozom pont annyi kedvem van munka után is dolgozni, mint neki. Semmi.
Szóval, de komolyan, magyarázza el nekem valaki, h gyereket nevelni miért nem munka, és mi lenne a megoldás arra, h ne nézzék le az anyákat? H menjen vissza dolgozni az a szerencsétlen nő? És lenne-e értelme, ha adott esetben még rosszabbak lennének a körülményeik, mintha otthon marad????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!