Utálom a szüleimet. Hogyan bírjam ki őket?
Nem szívesen mondom meg tudom hogy rossz ez nem jó de ez az igazság. Amikor kicsi voltam engem hibáztattak mindenért. Mindig csak akkor vettek észre ha rosszat csináltam ami gyakran volt mert akartam, hogy figyeljenek rám. Sokat kiabáltak velem, néha kaptam 1-2 pofont is aztán egyszer kb 14 évesen elegem lett belőlük és anyámnak adtam egy pofont. Tudom hogy nem volt szép de nem bírtam, azóta nem ütnek meg (inkább kiabálnak) mert anyám tudja hogy erősebb vagyok nála apám meg azt,hogy vissza adnám neki. Sokat vagyok máshol de néha muszáj itthon lennem de akkor csak veszekszünk. Nemsokára 17 leszek úgyhogy még nagyjából 1 évet kell kibírnom velük és mehetek. Hogyha elköltözök innen az biztos hogy soha nem jövök vissza.
16/F
Szia!
Hogy tervezed az elköltözést?
Ha már ennyit kibírtál, azt az egy évet kibírod,kitartás.
De miért olyan rossz , miért veszekedtek?
Azt majd megoldom.
Mindenért amit el tudsz képzelni (még azért is amit nem). Egyszer ez a baj , ha megcsinálom az. Néha rájuk jön és olyanokat mondanak hogy milyen szerencsétlen vagyok, nincs jövőm meg nem is értik hogy lehetek ilyen stb. Már nem érdekel amit mondanak. Ha olyan van ami sértő akkor én is elkezdem.
Ha ennyire rossz otthon, akkor menj el a gyámügyhöz, ők majd nevelőotthonba tesznek. Hátha ott jobb lesz, bár kétlem....
Nem lehet, hogy te sem úgy viszonyulsz a szüleidhez. Pont abban a korban vagy, amikor semmi sem jó.
Tudom, én is voltam tini.
Csak gondolkodj reálisan és főleg láss reálisan.
18 évesen sem lesz könnyű az élet, sőt....
Én 29 éves nő vagyok, család és minden, de az élet nagyon nehéz még úgy is, hogy mindketten keresünk.
Próbálj meg alkalmazkodni. Nem hiszem, hogy a szüleidnek jó, ha folyton veszekedtek.
"Azt majd megoldom. "
Pedig ezt kéne kitalálni, mert ez a legnehezebb dolog. Még kereső középkorú emberként is!
Abban meg igazad van, hogy megkattansz, ha így bánnak Veled. Ez nagyon rosszat tesz a léleknek.
Van más rokonságod? Pl. nagyszülők, unokatestvérek, nagynéni, keresztszülő?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!