Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti bevállalnátok plasztik...

Nők, ti bevállalnátok plasztikai műtétet ha a férjetek erre kérne titeket?

Figyelt kérdés

Has- és mellplasztika lenne, mert a szülések és szoptatások sajnos megtették hatásokat. Ruha alatt nem látszik, tornázok és figyelek az öltözésemre, csinos vagyok. De a mellem megereszkedett, a hasam pedig nagyon ráncos.

Nem mondom hogy nem zavar, de magam miatt biztos nem tenném, nekem nem éri meg. Az elmúlt 2 évben volt 2 műtétem, az bőven elég egy időre.

Ti mit tennétek?

2012. dec. 9. 21:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
A testemen kizarolag magam miatt valtoztatnek mutetileg.
2012. dec. 9. 21:32
 12/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem vállanám be a férjem miatt. De magam miatt igen.
2012. dec. 9. 21:32
 13/28 anonim ***** válasza:
97%
én igen, de csak akkor, ha magam sem vagyok elégedett az adott testrészemmel
2012. dec. 9. 21:33
 14/28 anonim ***** válasza:
97%

Csak és kizárólag saját elhatározásra tennék ilyet, de kérésre nem. Sokan elfelejtik, hogy egy plasztikai műtét se nem veszélytelen, se nem gyors a felgyógyulás utána.

Én azt mondom, egyenlő mércével mérjünk: ha a férjed Mr. Universe minimum, és pl. nem kap sérvet egy tömör fa asztal megemelésétől, akkor esetleg lehet "igaza", de ellenkező esetben aligha.

2012. dec. 9. 21:36
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem vállalnék be semmilyen műtétet, ahogy én sem kérném arra a páromat, hogy szívassa le a hasáról a zsírt. Ne azt szeresse benned 2 gyerek után, hogy plasztikával feszes lesz a hasad. Ő nem változott azóta, amióta együtt vagytok?
2012. dec. 9. 21:36
 16/28 anonim ***** válasza:
97%

Nem szültem még gyereket, de mindig is zavart, hogy kicsik a melleim. Viszont, ha a férjem azt kérné, feküdjek kés alá, mert neki ez nem tetszik, elválnék.

Ha azt mondaná azért, mert én szeretném, átgondolnám.

2012. dec. 9. 21:38
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
hát én le leszek szólva,de simán...pont vmelyik nap beszelgettunk erről,hha meg egy gyereken,szoptatason túl leszünk,kapok új ciciket..persze ez adott szituhoz illő poén volt csak,viszont első "megdobbenes"után én is azt mondtam,hogy simán...nem csalna meg,nem hagyna el akkor sem,ha nem csinalnam,vagy kövér lennék(voltam már az is)....szóval ennek semmi köze a belső értékes maszlaghoz,de elég fiatalok vagyunk ahhoz,h igenis lehessen ez az "elvárása"hogy jól nézzek ki és ne csak ruhában,ha van rá lehetoseg... és igen én is vagyok annyira hiú,h tetszen az otlet
2012. dec. 9. 21:39
 18/28 A kérdező kommentje:

Azért nem úgy kell elképzelni hogy szörnyen nézek ki :-) Átlagos 3 gyerekes, 39 éves nő vagyok. Korábban kifejezetten csinos, vonzó voltam.

De figyelek a megjelenésemre, ruhára, sminkre, tornázok, krémezek stb.

Jártam speciális kezelésekre a legkisebb gyerek születése után, valóban sokat használt. De ennél jobb már nem lesz.

A műtét viszont megijeszt. Az utolsó műtétemből nehezen tudtak felébreszteni. Emellett én inkább úgy gondolom, hogy ez az élet rendje, nem vagyok már 20 éves, nem tragédia hogy nem úgy nézek ki mint akkor. Kockáztatni az egészségem, az életem azért hogy szebb legyen a hasam? Nem tűnik logikusnak.

2012. dec. 9. 21:41
 19/28 A kérdező kommentje:
Az teljesen más, ha valaki maga akarja. De én elfogadom így magam.
2012. dec. 9. 21:43
 20/28 anonim ***** válasza:
98%

A műtét viszont megijeszt. Az utolsó műtétemből nehezen tudtak felébreszteni. --- Itt ezen kiakadtam. Ezek után is kés alá akar fektetni????? .-OOO

Nem szerethet azaz ember aki az én életem árán akar szépíteni csak azért, h Neki tetszek és dicsekedjen, h nézd de jó nőm van. Hánynom kell az ilyentől, bocs, h ezt mondom. Kihajítanám, mint cicát kakilni!

24/N

2012. dec. 9. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!