Nők, ti bevállalnátok plasztikai műtétet ha a férjetek erre kérne titeket?
Has- és mellplasztika lenne, mert a szülések és szoptatások sajnos megtették hatásokat. Ruha alatt nem látszik, tornázok és figyelek az öltözésemre, csinos vagyok. De a mellem megereszkedett, a hasam pedig nagyon ráncos.
Nem mondom hogy nem zavar, de magam miatt biztos nem tenném, nekem nem éri meg. Az elmúlt 2 évben volt 2 műtétem, az bőven elég egy időre.
Ti mit tennétek?
Csak és kizárólag saját elhatározásra tennék ilyet, de kérésre nem. Sokan elfelejtik, hogy egy plasztikai műtét se nem veszélytelen, se nem gyors a felgyógyulás utána.
Én azt mondom, egyenlő mércével mérjünk: ha a férjed Mr. Universe minimum, és pl. nem kap sérvet egy tömör fa asztal megemelésétől, akkor esetleg lehet "igaza", de ellenkező esetben aligha.
Nem szültem még gyereket, de mindig is zavart, hogy kicsik a melleim. Viszont, ha a férjem azt kérné, feküdjek kés alá, mert neki ez nem tetszik, elválnék.
Ha azt mondaná azért, mert én szeretném, átgondolnám.
Azért nem úgy kell elképzelni hogy szörnyen nézek ki :-) Átlagos 3 gyerekes, 39 éves nő vagyok. Korábban kifejezetten csinos, vonzó voltam.
De figyelek a megjelenésemre, ruhára, sminkre, tornázok, krémezek stb.
Jártam speciális kezelésekre a legkisebb gyerek születése után, valóban sokat használt. De ennél jobb már nem lesz.
A műtét viszont megijeszt. Az utolsó műtétemből nehezen tudtak felébreszteni. Emellett én inkább úgy gondolom, hogy ez az élet rendje, nem vagyok már 20 éves, nem tragédia hogy nem úgy nézek ki mint akkor. Kockáztatni az egészségem, az életem azért hogy szebb legyen a hasam? Nem tűnik logikusnak.
A műtét viszont megijeszt. Az utolsó műtétemből nehezen tudtak felébreszteni. --- Itt ezen kiakadtam. Ezek után is kés alá akar fektetni????? .-OOO
Nem szerethet azaz ember aki az én életem árán akar szépíteni csak azért, h Neki tetszek és dicsekedjen, h nézd de jó nőm van. Hánynom kell az ilyentől, bocs, h ezt mondom. Kihajítanám, mint cicát kakilni!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!