Vannak itt Adam es Eva parok? Nevezned igy a gyerekeidet, ha egy lanyod es egy fiad lenne?
Figyelt kérdés
Csak erdekesseg keppen felmerult bennem a kerdes. Ha van itt ilyen par, leirnatok, hogy talalkoztatok, mit szoktak az emberek reagalni, mikor megtudjak a keresztneveiteket, nektek ez mit jelent, ha jelent valamit.
Ha van olyan szulo, aki igy nevezte el a fiat es a lanyat, mert valasztotta ezt a ket nevet, de csak olyanok erdekelnek, akiknek mindketto megvan, Adamja es Evaja is:D
2012. dec. 7. 19:59
11/16 anonim válasza:
Miért durva? Ezek csak nevek. Ennyi erővel előhúzhatunk valóban élt gonosz embereket és akkor elkezdhetünk izélni, hogy úristen EMBEREKET neveznek el így manapság?
12/16 anonim válasza:
Nagyapám Ádám volt. nagyanyám Éva. Anyám Éva, a bátyja Ádám.
Sváboknál ez gyakori név volt.
A férjem József, én Mária vagyok.
13/16 anonim válasza:
Én ismerek Ádám és Éva testvérpárt, nem tudom, direkt nevezték-e el őket, de egyébként nincs benne semmi különös, nem is nagyon tűnik fel, csak ha valaki nagyon elgondolkodik.
14/16 anonim válasza:
az ádám éva testvérpár szerintem aranyos, de szerlemespár neveket én se adnék tesóknak. mondjuk még mindig jobb mint a káin & ábel
15/16 anonim válasza:
Úgy tűnik ez a József és Mária elég gyakori:D
Nekem szintén a nagybátyámat (anyukám öccse) hívják Józsefnek, a feleségét pedig Máriának :)
VV4-ből Évának pedig Ádám a párja.
16/16 anonim válasza:
Én egy Rómeó és Júlia testvérpárt ismertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!