Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olyan szülőt minek neveznéd...

Az olyan szülőt minek neveznéd aki a gyerekét direkt pocskondiázza és lealacsonyítja, direkt megbántja és földbe tiporja? Egyáltalán ez mire jó egy szülőnek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindennek, de szülőnek semmiképp.
2012. jan. 4. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szülőnek semmiképpen sem.Sajnos nekem is volt és van is benne részem....Legalább jó tanulólecke arra,hogy majd mi a saját gyermekünkkel MIT NE csináljünk!
2012. jan. 4. 16:00
 3/7 A kérdező kommentje:

nekem is volt benne részem azért is kérdezem és még ismerek pár embert akik már 30-31 évesek és a szüleik még most is így beszélnek velük...ez hogy lehet?

van egy ismerősöm akit ha meglátok ahogy beszél vele az anyukája mindig irigykedem rá hogy velem miért nem tud ilyen lenni az anyám vagy miért nem tudott...

2012. jan. 4. 16:03
 4/7 anonim válasza:
20%

Hát nem egy jó szülő!

Már csak azért is felhozok egy példát. A városban lakom, elég forgalmas helyen, egy társasházban. Velem szemben lévő házban és egy férfi, kb. 30 éves, még mindig a szüleivel. Biztos vagyok benne, hogy nem bántak túl jól vele. Egyszer amikor hazafelé mentem, láttam, hogy a bejáratnál (persze az Ő háza bejáratánál) áll a szüleivel és épp üti be a kódot. Aztán pittyegett egyet a készülék, rossz kódot nyomott be. És erre olyan idegesen reagált, elkezdte dörzsölni a kezét, és az apját figyelte... Elég úszimpatikus az apja.

2012. jan. 4. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A saját komplexusait vetíti ki a gyerekre, meg minden nyűgjét, frusztrációját rajta vezeti le. A gyerek ugyanis "tűri", mert pl. a főnökére nem zúdíthatja, vagy másokkal nem lehet otromba, mert ahhoz mit szólnának...! Így kifele képmutató, otthon a négy fal között meg kitölti a gyereken minden baját.
2012. jan. 4. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért várja el mindenki a szülőktől, hogy tökéletesek legyenek? Nekik is ugyan annyi hibájuk lehet mint bárki másnak.
2012. jan. 4. 21:50
 7/7 anonim válasza:
100%
Nekem is volt hasonlóban részem. Valahogy a szüleimnek nem én voltam az etalon, mint a mesékben hanem a JÓZSI meg a PISTI gyerekei stb.. Nekem most két lányom van nekem mindig mindenben ők a legjobbak, és ők is lesznek azok. Így utólag elmondva ha másra nem, arra jó volt, hogy ne bánjak velük úgy, ahogy velem történt.
2012. jan. 5. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!