Hány férfi/nő volt az életetekben?
Azért a felmérés nem tűnik reprezentatívnak... Túlnyomóan 1-2 pasit/nőt vallanak be az emberek, pedig...
Lássuk csak:
Volt amolyan beteljesületlen diákszerelemből 2-3, ebből eggyel kézfogásig, eggyel csókig jutottunk. Ez volt 15-18 éves koromban.
19 évesen egyetemen ismertem meg egy srácot, 8 hónapig jártunk, ágyban mindketten elsők voltunk a másiknak.
Ugyancsak egyetemi évek alatt lett egy másfél éves kapcsolatom, majd egy 4 éves.
Most két éve már -reményeim szerint az igazival- vagyok kapcsolatban, vele minden tökéletes, így remélem lehorgonyzok itt.
Lánykoromban nem ez volt a fejemben, romantikus elképzeléseim voltak, hogy majd az első nagy szerelemmel egy életen át... Hát nem így lett. Ahhoz, hogy a mostani páromat értékeljem, azt hiszem, keresztül kellett menni a többin. De nem volt kellemes.
4 komoly kapcsolat: 3 év, 8 hónap és 4.5 év hosszúak. A mostani két és fél éve tart és végleges lesz.
Ezeken kívül még több, mint 10 kizárólag szexuális partner.
N28
azt nem értettem hogy pontosan mire céloz a kérdés...petting, szex vagy együtt járás?
De válaszolok... az első pasimmal 3hónapot jártam ,majd két pasival el voltam minden felét csináltunk de konkrét behatolás nélkül,valamint volt egy egy éjszakás kalandom, és a mostani pasimmal 8 éve vagyunk együtt...
Tehát ez lehet 5 pasi...vagy 2 attól függ hogy nézzük...
volt egy 3 éves kapcsolatom diákkoromban, vele volt szex is, miután szakítottunk volt 2 kapcsolatom szex nélkül, utána volt egy srác akivel viszont csak szex volt, kapcsolat nem, és most van egy párom 3. éve.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!