Hány férfi/nő volt az életetekben?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 14:03
21/55 anonim válasza:
szerintem ők a bizotsabbak, mint a többiek
ahhoz elég biztosság kell, hogy a jelenlegi, nem nyúlfarknyi kapcsolatukat hosszútávúnak is gondolják, nem ? de.
Aki állandóan próbálozik, talán még nem tudja, mit is akar, mit is kéne KERESNI.
24/55 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
"Ha nem éred a kérdést, azt jelenti, nem vagy érett a válaszadásra sem.
Köszönöm a válaszokat."
Lehet. Vagy az is lehet, hogy tényleg nem egyértelmű a kérdés. Pl. lefeküdni vagy 40-nel, 30 körül meguntam számolni - járni legalább 3 hónapot kb 15-tel - járni legalább 1 évet kb 4-gyel.
26/F
25/55 anonim válasza:
Sok, 1 volt ami 1 évig tartott. 25/ F
27/55 A kérdező kommentje:
Mindkettőre kíváncsi vagyok, ez eszedbe sem jutott?? :)
Szép napot!
2012. dec. 7. 14:53
28/55 sippara válasza:
Összesen hat, intimebb kapcsolatom ebből néggyel volt, három tartott egy évnél hosszabb ideig, ebből a harmadik (és remélhetőleg utolsó) a vőlegényem.
29/55 anonim válasza:
Ez az amit máshol nem mertél megkérdezni? ...
30/55 anonim válasza:
Akikkel jártam vagy együtt is éltünk: 5
Meg ezen kívül pár szex-kapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!