Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném meg a...

Hogyan győzhetném meg a feleségemet, hogy ne vetesse el a gyereket?

Figyelt kérdés

A feleségem véletlenül teherbe esett, ő eddig ellenezte az abortuszt most mégis elvetetné a gyereket én viszont nem. Nem vagyunk öregek, anyagilag nem állunk olyan jól mint régen de belefér egy gyerek, a kapcsolatunk is jó, hely is van úgyhogy nem tudom miért nem akarja. Van még egy 2 és 5 éves fiunk, régen úgyis hármat akartunk csak valamiért meggondolta magát. Akarom azt a gyereket. Nem mondja el, hogy miért nem akarja így nem tudok neki mást mondani azon kívül, hogy szülje meg. Mivel lehetne meggyőzni?

32F

2012. dec. 6. 14:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
7%

Érdekes, hogy ha egy nő ír ki kérdést arról hogy a pasija nem akarja a gyereket akkor a pasi a legszemetebb ember a világon, nincs beleszólása.

Ha valaki nő, akkor eldöntheti hogy akar-e anya lenni de a férfi nem dönthet arról, hogy akar-e apa lenni.... elég szomorú

2012. dec. 6. 18:11
 22/25 anonim ***** válasza:

9/20

Sosem tudhatod, max. azt hiszed, hogy tudod.

2012. dec. 6. 18:13
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

"Ha valaki nő, akkor eldöntheti hogy akar-e anya lenni de a férfi nem dönthet arról, hogy akar-e apa lenni.... elég szomorú"

Amíg egy gyereket a nő hord ki, addig joga van efelől dönteni.

Nem lehet egy embert rákényszeríteni arra, hogy megszüljön vagy elvetessen egy gyereket.

Bár nekem az sem tetszik, amikor az apa beleegyezése nélkül vállal egy nő gyereket.

2012. dec. 6. 23:30
 24/25 anonim ***** válasza:
80%

"Bár nekem az sem tetszik, amikor az apa beleegyezése nélkül vállal egy nő gyereket."

Sose tudhatod, hogy a pasi nem kérte már a nőt, illetve mondta neki, hogy szeretne tőle gyereket.pl.

2012. dec. 7. 06:12
 25/25 anonim ***** válasza:
79%

Egyből ezek rosszindulatú feltételezések hogy nem övé a gyerek stb....

A legkisebb gyerek még csak 2 éves, gyakorlatilag még annyi figyelmet igényel mint egy csecsemő, most van a szaladgálós, felmászok mindenre korszakban. És ott az 5 éves akivel nemsokára iskolás, le kell ülni vele tanulni stb. És akkor még jön egy csecsemő, ami amszolut 24 órás elfoglaltságot igényel.

Na most kérdem én, melyikőtök tudna 3 felé szakadni hogy mind a 3 gyerekre legyen TÜRELME, ENERGIÁJA?

2012. dec. 7. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!