Ne tartsak itthon édességet?
Értelmi fogyatékos! Tehát hiába 25 éves, kb. 15 éves szinten van!
Nem irigyellek, de sose fogja fel hogy ő lop, vagy hazudik.
"Máté nem egészséges gondolkodása megfelel egy 5 éves gyermek szintjére közben 25 éves."
tehát az elméjére nem lehet hatni, marad a fizikai zár.
ha veszel, édességet zárd el. Ha nem tudod elzárni, ne vegyél. vagy tartsd máshol (kocsi, munkahely)
Szerencsére a te elméddel nincs baj, tehát ezt magadtól is meg tud(nád)od oldani.
Jár valahova vagy 24 órában a négy fal között van? Nem jár mondjuk gyógypedagógushoz, vagy valami szinten tartásra? Azért egy középsúlyos fogyatékossággal élőnek tűnik az elmondottakból.
Neked sem ártana szerintem, ha látnál ilyen fiatalokat és hogy hogy kell velük foglalkozni, hogyan lehet velük együtt élni. Szerintem könnyebb lenne a Számodra, hisz talán a gyerekeid és a párod is könnyebben viselik. Te nem ebbe a helyzetbe születtél bele.
És nem tudom mennyi esély van arra, hogy teljesen önellátó legyen a sógor...szerintem nem sok.
Beszéltetek már arról, hogy párod egyedül akarja -e majd hagyni?
Bocs de te sem vagy százas.
Egy gyerek szellemi szintjén van, felbírod ezt fogni? Mégis hogyan dolgozna? Hogyan adna be pénzt a közös kasszába? Persze, hogy nem lehet rá pénzt bízni és meg kell neki mondani,hogy mit csináljon. Te komolyan nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent ha valaki szellemi fogyatékos? kb. olyan elvárásaid vannak felé, mintha azt várnád el egy vaktól, hogy lássa a színeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!