Ne tartsak itthon édességet?
Miért nem beszéltek vele?
Amúgy nem ő ette meg a fél banánt a gyereked elől?
25 éves,én azt hittem egy 7-8 éves gyerekről lesz szó
örüljön neki hogy kapott csomagot,ilyen korban én már nem igazán kaptam.....meg milyen dolog hogy bejárkál ide-oda,mintha az övé lenne a ház
meg a gyermek elöl eszi meg az édességet?!
helyesbítek...ellopja?
"Igen erre az lehet a megoldás ha nem tartasz otthon édességet"
Komolyan az a megoldás,hogy ha pofátlanul megeszi,akkor inkább ő ne vegyen??
Ismerősömék hasonló problémával rendelkező 'gyereket' nevelnek, ő már elmúlott 30. Mindent zárnak előle a saját érdekében. Nálatok is lehetne megoldás, hogy zárakat tesztek a szekrényekre.
(Ha ilyen problémája van akkor az éles dolgokat-olló, kés- nem kell zárni előle? Ugyan így tehettek minden mással is.)
"Komolyan az a megoldás,hogy ha pofátlanul megeszi,akkor inkább ő ne vegyen??"
Azt a mondatot nem olvastad a kérdésben, hogy egy 5 éves szellemi szintjén van?
Igazatok van abban hogy zárjam el az édességet, de a zsebemben kulccsal szaladgáljak ha itthon is vagyok...
És tényleg lassabban gondolkodik mint mi kisegítővel járta ki a 8 általános iskolát, és 2 fokú segélyt kap minden hónapban 3 fokozatúból.
Sokan azt mondják hogy nem lehet rá haragudni, de senki nem él vele együtt aki ezt mondja. Igen és bosszant hogy egész nap csak kerülget , néz, folyton kérdezget hogy ezt miért az miért nem szabad, mi lesz ha bemegy a szobába, nem baj ugye????????? és még hasonló kérdéseket tesz fel de egymás után 3-4 szer is.
Nem lehet előhagyni az asztalon semmi ha esetleg meg szeretnék valamit még enni fél óra múlva mert megeszi és valamikor mondja, valamikor nem, hogy megette ne keressem. Ismételget nem lehet bízni a szavában mikor mond igazat mikor nem. Egész nap nem csinál semmit kénytelen vagyok tűrni, mert én költöztem ide tovább költözni egyenlőre nincsen esély. Nem szeretem ha lesi a hasznot amikor haza jövünk a boltól, eleinte megkérdezte hogy neki mit hoztam. Én haragszom rá hiába hogy nem tehet róla hogy beteg de tartson kontólt, az a baj hogy neki minden meg van engedve és soha nem kap büntetést. Nem vesz el pénzt semmit csak ha édességről,ételről van szó akkor ha nem kináljuk akkor lop, elveszi szó nélkül ha van alkalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!