Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is van ilyen "kedves"...

Másnak is van ilyen "kedves" testvére?

Figyelt kérdés

Pár hónapja eljegyzett a párom.Persze a húgom nagyon bunkó volt velem akkoriban,semmit nem is kérdezett az eljegyzésről sem.Ő már 5 éve együtt él a párjával,de ő nem menyasszony.Aztán egy hónapja megromlott a kapcsolatom a párommal,nem jövünk ki valami túl jól,félő,hogy szakítás lesz belőle. Mióta a húgom tudja,hogy nem biztos,hogy túléli a kapcsolatunk ezt a hullámvölgyet,azóta nagyon kedves velem,célozgat,hogy milyen jó lesz,ha majd újra együtt tudunk menni ide-oda.Meg szidja nekem a vőlegényemet. Nem esik jól,és nekem az jön le az egészből,mintha örülne,hogy nem sokáig leszek én sem menyasszony. Azt mondta múltkor mosolyogva,hogy nem is vagyok menyasszonynak való.

Elegem van már a testvéremből,így is van elég gondom,a párom miatt.Nem értem,mért kell rosszindulatúnak és irigynek lennie.Más is volt így?

2012. dec. 6. 08:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor te olvasd kérlek el az összes (ne csak a zöld hasábban lévő) hozzászólásomat!
2012. dec. 6. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Elolvastam azt is, semmi konkrétum nem szerepelt benne, csak a véleményed és az, hogy a párod mennyire rendes, az övé pedig mennyire rossz.
2012. dec. 6. 12:03
 13/16 A kérdező kommentje:
A lényeg,hogy a testvérem sajnos irigy.És ilyen volt világ életében!
2012. dec. 6. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nullára tudtatok pontozni, miért nem győztök meg ész érvekkel? :)
2012. dec. 6. 12:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan dolog ,amit innen lehetetlen megmondani miért csinálja. Én is folyamatosan nyomtam a testvéremnek,hogy hagyja ott a barátját mert nem lesz jó vége,és egyszerűen azért mondtam mert mindenki látta rajta kivül (kivülröl könnyebb észrevenni) ,hogy ennek a kapcsolatnak semmi értelme és csak kihasználás meg sírás lesz a vége mert egy paraszt a csávó. Igazam is lett ,persze a tesóm nem szólt hozzám vagy 2 hónapig amig jártak,megsértődött,hogy féltékeny vagyok meg köcsög ... Szóval nem biztos,hogy rosszindulatú és irigy ,persze az is lehet. Ha egy hónap alatt megromlik egy kapcsolat akkor annak én sem jósolnék nagy jövőt
2012. dec. 8. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos volt más témában, de szerencsére nem a testvérem volt ilyen, hanem "csak" barát, vagy közeli ismerős. Az emberek jórészt tele vannak rosszindulatú irigységgel. Mindig másokkal foglalkoznak ahelyett, hogy a saját házuk táján söprögetnének!
2013. márc. 19. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!