Másnak is van ilyen "kedves" testvére?
Pár hónapja eljegyzett a párom.Persze a húgom nagyon bunkó volt velem akkoriban,semmit nem is kérdezett az eljegyzésről sem.Ő már 5 éve együtt él a párjával,de ő nem menyasszony.Aztán egy hónapja megromlott a kapcsolatom a párommal,nem jövünk ki valami túl jól,félő,hogy szakítás lesz belőle. Mióta a húgom tudja,hogy nem biztos,hogy túléli a kapcsolatunk ezt a hullámvölgyet,azóta nagyon kedves velem,célozgat,hogy milyen jó lesz,ha majd újra együtt tudunk menni ide-oda.Meg szidja nekem a vőlegényemet. Nem esik jól,és nekem az jön le az egészből,mintha örülne,hogy nem sokáig leszek én sem menyasszony. Azt mondta múltkor mosolyogva,hogy nem is vagyok menyasszonynak való.
Elegem van már a testvéremből,így is van elég gondom,a párom miatt.Nem értem,mért kell rosszindulatúnak és irigynek lennie.Más is volt így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!