Honnan tudjam, hogy Apa barátnője tényleg kedves vagy csak megjátssza? Hogyan döntsem el?
Ebből a leírásból semmi olyasmi nem derült ki, hogy ez a Barbi megjátszós lenne.
" Közben meg azt hiszi tök buták vagyunk. Hallottam hogy mondja Apának hogy nem alszik nálunk..."
Ebből nem tudom, hogy jött ki az, hogy butának hisz titeket. Egyelőre nem akar nálatok aludni és kész.
Igen, bizonyára szeretkezni is szoktak (nappal is megoldható) és ez természetes. A lány családot szeretne, ez is természetes dolog. Az pedig, hogy megoldható-e négy gyerek eltartása, nevelése, azt majd apáddal megbeszélik és eldöntik.
Szerintem inkább téged zavar a tény, hogy apádnak komoly barátnője van, de persze nem látom, hogyan viselkedik. A leírásodból nem jön le semmilyen rossz szándék részéről.
úgy tűnik te átvetted anyukád szerepét a családban, te voltál a háziasszony, a kistesóid pótanyukája és ez nagyon szép dolog, az biztos, hogy majd meg fogsz állni a saját lábadon az életben
és ezt a helyzetet most veszélyezteti egy idegen nő ... hidd el, a világ így működik, a felnőttek párt keresnek maguknak ... és bizony jól látod azt is, hogy ti "apukáddal együtt jártok, csomagban" :) ... de, úgy tűnik Barbi mindent meg próbál tenni, hogy megszerettesse veletek magát, próbáld legyűrni az ellenérzésed ... és azt is el kell fogadnod, hogy egy nő szeretne saját gyereket is (és bizony készülj fel rá, hogy nála akkor kicsit háttérbe fogtok szorulni, mert egy apróság több időt és figyelmet igényel, de ez akkor is így lenne ha nem csak apukátok, hanem anyukátok is közös lenne, és ne felejtsd el, hogy az új apróság is testvéred lesz!)
Lehet, hogy alapvetően nyugodt természet és jól tűri a gyerekek hisztijét.
Lakva ismerszik meg az ember amúgy, ha odaköltözik hozzátok és megváltozik a viselkedése, még mindig szólhatsz róla apádnak. Ha nagy gáz van, semmi perc alatt szakíthatnak akkor is, ha előtte összebútoroztak.
Úgyhogy ne aggódj egyelőre, próbálj pozitívabban hozzáállni.
Szerintem belemagyarázod a dolgokat. Hagyja hogy gyerek maradj még, lesz még rengeteg éved dolgozni a nap 24 órájában. Próbáld elhinni, hogy jót akar, anyukád nem él, lehet együtt érző is valaki nem csak gonosz mostoha.
Ha csak benyalna aztán megváltozik apukád úgyis kiteszi, szóval nincs értelme megjátszani.
Próbáld élvezni, hogy van egy olyan társa apukádnak aki nem a "hibás" pontot látja benned.
Itt inkább te lehetsz megjátszós , mert miközben a hajadat csinálgatja biztos nem pofákat vágsz, a háta mögött meg ilyeneket írsz róla.
Nézzél kevesebb amerikai típusfilmet és akkor lehet nem látsz bele dolgokat az egyszerű kedvességekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!