Másoknál is ez a normális, vagy csak én komplikálom túl a helyzetet?
Tegnap délután az anyu megmondta hogy másnap mit kell csinálnom!Utána kimentem kicsit később értem haza, de a tesómmal jöttem(11-kor értünk haza).Másnap kitakarítottam a szobámat,ablakot mosta,feltöröltem, szóval ilyen kopmlett nagytarakítás!Délben hazajött az apum, kiabált velem hogy nem-e késő az e 11órai hazajárkálás(most fordult elő az egész szünet alatt először),meg szokásos duma!Délután elmentem a mamának segíteni takarítani, hazajöttem most, kitakarítottam az anyumék szobáját, a nappalit, a folyosót, a fürdőt!És aszt mondja az anyu hogy fél 9-re itthon akar látni engem meg a tesómat!!!Ja amúgy ő 20 éves!!!Unom már hogy úgy viselkednek velünk mint az ovisokkal!Szórakozni nem mehetek el, mondván hogy megerőszakolnak meg stb.Ám egy kis faluban lakunk oda mennék csak ki a barátokkal,de nem!!!Már tisztára unom az állandó megaláztatást, parancsolgatást,mert ők etetnek, öltöztetnek!Hát nem én akartam megszületni,köszönöm szépen!!!Mit tehetnék hogy legyenek engedékenyebbek?
Bocsi hogy hosszú lett egy picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!