Elengednétek a 16éves lányotokat a baratjához, aki 18éves, tv-zni? Nem feltenétek, hogy hülyeseget csinál?
Ahhoz, hogy szex legyen nem kell ejszakanak lennie... ;)
Adj a kezebe egy csomag ovszert, aztan had menjen.
Es nagyon örülj neki, hogy szolt egyaltalan es öszinte veled!
24# elgondolkodhatná,hogy ki is a komplexusos!;-) elég gyerekesnek tartom a hozzászolasod.
ez amúgy sem verseny,hogy ki hány százalékos. ha mész az utcán,nem fognak össze sugni a hatad mogott,hogy ez csak 51%os..
mivel nekem nagyon szigoru volt a nevelésem ôgy gondolom hogy ha akarják akkor ôgyis megteszik:) most hogy már én is anya vagyok és igaz még "csak"11 éves a fiam tudom hogy ez a dolog kozeledik és nem akarom hogy majd ha eljon az ido akkor hulyeséget csináljon:)
de hogy válaszoljak is a kérdésre szerintem engedd csak védekezzenek!
inkább dugjanak mint tv-t nézzenek. de komolyan.
adnék neki egy csomag gumit, és a lelkére kötném, h használják. anyám sem csinált anno nagy ügyet ebből, hanem nyíltan tudtam vele beszélni róla. igaz, én 17 voltam.
ha a gyerek érzi, h nem ellenség, hanem támogató fél vagy, akkor könnyebben elmond majd később is mindent, és jó anya-lánya kapcsolat alakulhat ki.
Kérdező, persze. És ha ismerem a srácot, nem igazán félnék semmitől...:)
ÜdV
A filmezés, DVD-zés mind szexet jelent? Mert ha nem, tele lesz ez a generáció filmkritikusokkal.
Ki az közületek, akinek ha fiatalon azt mondják, nem alhat a barát(nő)jánál, akkor azt mondja, "oké, akkor dugjunk a wc-ben."?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!