Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 16éves lányotok...

Elengednétek a 16éves lányotokat a baratjához, aki 18éves, tv-zni? Nem feltenétek, hogy hülyeseget csinál?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 17:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
96%

Ahhoz, hogy szex legyen nem kell ejszakanak lennie... ;)

Adj a kezebe egy csomag ovszert, aztan had menjen.

Es nagyon örülj neki, hogy szolt egyaltalan es öszinte veled!

2012. dec. 5. 18:59
 22/33 anonim ***** válasza:
24%
Nem csak 16. éves.
2012. dec. 5. 19:18
 23/33 anonim ***** válasza:
93%
Én elengedném, ha kettesben akarnak lenne, amúgy is megoldják a tudtod nélkül, legalább tisztel annyira, hogy engedélyt kér tőled (azt is mondhatná, hogy a barátnőivel lesz).
2012. dec. 5. 19:36
 24/33 A kérdező kommentje:

24# elgondolkodhatná,hogy ki is a komplexusos!;-) elég gyerekesnek tartom a hozzászolasod.

ez amúgy sem verseny,hogy ki hány százalékos. ha mész az utcán,nem fognak össze sugni a hatad mogott,hogy ez csak 51%os..

2012. dec. 5. 20:06
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

mivel nekem nagyon szigoru volt a nevelésem ôgy gondolom hogy ha akarják akkor ôgyis megteszik:) most hogy már én is anya vagyok és igaz még "csak"11 éves a fiam tudom hogy ez a dolog kozeledik és nem akarom hogy majd ha eljon az ido akkor hulyeséget csináljon:)

de hogy válaszoljak is a kérdésre szerintem engedd csak védekezzenek!

2012. dec. 5. 21:22
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

inkább dugjanak mint tv-t nézzenek. de komolyan.

adnék neki egy csomag gumit, és a lelkére kötném, h használják. anyám sem csinált anno nagy ügyet ebből, hanem nyíltan tudtam vele beszélni róla. igaz, én 17 voltam.

ha a gyerek érzi, h nem ellenség, hanem támogató fél vagy, akkor könnyebben elmond majd később is mindent, és jó anya-lánya kapcsolat alakulhat ki.

2012. dec. 5. 21:52
 27/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, persze. És ha ismerem a srácot, nem igazán félnék semmitől...:)

ÜdV

2012. dec. 6. 01:00
 28/33 anonim ***** válasza:

A filmezés, DVD-zés mind szexet jelent? Mert ha nem, tele lesz ez a generáció filmkritikusokkal.

Ki az közületek, akinek ha fiatalon azt mondják, nem alhat a barát(nő)jánál, akkor azt mondja, "oké, akkor dugjunk a wc-ben."?

2012. dec. 6. 01:13
 29/33 anonim ***** válasza:
#28, pl én, bár nem WC-ben, hanem egyéb helyeken... soha nem gondoltam azt, hogy a szüleimnek lap lett volna osztva abban a kérdésben, hogy mikor kezdjek szexuális életet élni... emellett az első szexuális együttlétemre mégis a saját ágyamban került sor, bármilyen snassz is:), igaz nem éjjel, hanem délelőtt:)... de az egyik haver leányzó pl. elmondása szerint egy kriptában "veszítette el", szintén nem az éjszakai napszakban, és úgy tudom, a mai napig nem bánja, pedig ma már benne jár a 4. X-ben ő is:)
2012. dec. 6. 01:31
 30/33 anonim ***** válasza:
Elengedném, és előtte felvilágosítanám a védekezésről. Elmennék vele nőgyógyászhoz gyógyszert íratni, vagy vennék óvszert. Anyukám is így állt a dolgokhoz. Amúgy nem biztos hogy rögtön lesz szex, mi is volt hogy együtt aludtunk csak úgy.
2012. dec. 6. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!