Elengednétek a 16éves lányotokat a baratjához, aki 18éves, tv-zni? Nem feltenétek, hogy hülyeseget csinál?
2 honapja jarnak. ismerem a fiu anyukajat is, kb 10 hazra laknak tőlünk.
igen,szexelni bárhol lehet,de szeretnem ha nem adná magát ilyen korán.
régóta ismeri a srácot,de ugye nem regota jarnak.:)
te jo eg....akkor kivel jarjon,egy tapasztalt,nem nyomi 20on evessel???
igy is tul idos...:-P
engem mindig tiltott anyum, sosem lehetett vele ilyen dolgokat megbeszélni és az lett belőle, hogy semmit nem mondtam el neki. mindent megoldottam a háta mögött!!
mondd el a lányodnak, hogy szeretnéd ha vigyázna magára és ha ezt megígéri, akkor elengeded.
lehet, hogy ezzel segítesz neki abban, hogy mindent bátran elmondjon neked (nekem ez segített volna)
bízz meg benne!! addig mindenképpen ameddig nem szolgált rá arra, hogy bizalmatlan légy vele vagy a fiúval szemben!
20L
De én nem értem, miért az anyuka dolga az, hogy a leány szűz-e? Igaz, én az voltam 18 éves koromig, de ha nem lettem volna, akkor sem állok oda anyám elé (akivel egyébként meglehetősen baráti viszonyban vagyunk a mai napig), hogy "anya, tegnap lefeküdtem a barátommal", mert magánügy.
És egyébként is evides, hogyha barátja van előbb-utóbb lefekszik vele. A "korán" meg szemlélet kérdése. Egy anyukának 1 év is lehet korán, egy 16 évesnek meg 2 hónap is lehet későn...
én sajnos az első baratommal lefekudtem anno. pedig megérte volna várni,az igaziig.
és titkoloztam a szüleim elől,mert nagyon hivők voltak,tisztasággyűrű,meg minden
ilyen nem akarok lenni, de azért 2 hónap...kevés
de az is lehet, hogy eszükben sincsen még megtenni.
mielőtt elmenne (és kicsit kettesben vagytok) kérdezd meg, hogy tisztában van-e a védekezéssel. csak ennyit és bízz meg benne!!
én pl. nagyon élveztem amikor először szexeltünk. ez nem mindenkinél ugyanaz és abban nem tudsz segíteni, hogy tökéletes legyen. mert lehet, hogy az első lesz neki rossz, de lehet, hogy egy későbbi. és ha már régebb óta ismeri a fiút, akkor meg ne azzal gyere, hogy csak két hónap. van akik nulla járással is megteszik, a te lányod legalább várt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!