Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, mit tennétek, ha 17...

Szülők, mit tennétek, ha 17 éves fiatok igazgatói megrovással jönne haza, amiért nagyon durva és sértően beszólogatott egy tanárnőnek, akinek amúgy is labilis az idegrendszere?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A gimiből,ahova jártam,ilyenért vagy kibaxták volna,vagy az igazgatóhelyettes vette volna a kezébe a dolgot,ami azért rossz,mert ha begurult,leüvöltötte az ember fejét és baromi erős hangja volt,mert anno operaénekesnek készült.Egyszer kirepesztette az ablakokat a puszta hangjával.A fiad valami ratyi iskolába jár?
2012. dec. 5. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahová én jártam, egy ilyenért nem igazgatóival jöttem volna haza, hanem egy papírral, amiben az áll, hogy a tanulói jogviszonyom megszűnt.
2012. dec. 5. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem mindegy, hogy mi váltotta ki ezt a gyerekből. Ha csak egy jogosan kapott rossz jegy vagy túl sok házi vagy akármilyen egyéb apróság, akkor nagyon dühös és csalódott lennék, megbüntetném. De azért a tanárok is tudnak olyanokat mondani és olyan stílusban (pl. én alapvetően nyugodt természetű ember vagyok, de azért elkerekedett a szemem pár eseten, ahogy a tanárok képesek a gyerekekkel szemben viselkedni, pedig elit 8osztályos gimibe jártam... pl. amikor a labilis hangulatember magyartanár elkezdett ordítani, hogy mindannyian tanulatlan, mocskos banda vagyunk jó pár káromkodással megtoldva... vagy amikor nyílt pofáraosztályzás volt, vagy amikor a Zsuzsa névre hallgató tesitanár csak azért azt mondta a Zsuzsa nevű osztálytársamra, hogy a Zsuzsák szégyene, tiszta lesajnáló, fintorgó hangon, amiért az nem tudott kötélre felmászni), vagy tenni, amitől egy nem túl labilis, de érzelmes felnőttben is felmenne a pumpa, nemhogy egy tinédzser fiúban. Ha ez lenne a helyzet, akkor megbeszélném a sráccal, hogy értem, miért tette, de a suliban tanárokkal szemben azért türtőztesse magát.
2012. dec. 5. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!