Szülők, mit tennétek, ha 17 éves fiatok igazgatói megrovással jönne haza, amiért nagyon durva és sértően beszólogatott egy tanárnőnek, akinek amúgy is labilis az idegrendszere?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 22:53
11/13 anonim válasza:
A gimiből,ahova jártam,ilyenért vagy kibaxták volna,vagy az igazgatóhelyettes vette volna a kezébe a dolgot,ami azért rossz,mert ha begurult,leüvöltötte az ember fejét és baromi erős hangja volt,mert anno operaénekesnek készült.Egyszer kirepesztette az ablakokat a puszta hangjával.A fiad valami ratyi iskolába jár?
12/13 anonim válasza:
Ahová én jártam, egy ilyenért nem igazgatóival jöttem volna haza, hanem egy papírral, amiben az áll, hogy a tanulói jogviszonyom megszűnt.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem mindegy, hogy mi váltotta ki ezt a gyerekből. Ha csak egy jogosan kapott rossz jegy vagy túl sok házi vagy akármilyen egyéb apróság, akkor nagyon dühös és csalódott lennék, megbüntetném. De azért a tanárok is tudnak olyanokat mondani és olyan stílusban (pl. én alapvetően nyugodt természetű ember vagyok, de azért elkerekedett a szemem pár eseten, ahogy a tanárok képesek a gyerekekkel szemben viselkedni, pedig elit 8osztályos gimibe jártam... pl. amikor a labilis hangulatember magyartanár elkezdett ordítani, hogy mindannyian tanulatlan, mocskos banda vagyunk jó pár káromkodással megtoldva... vagy amikor nyílt pofáraosztályzás volt, vagy amikor a Zsuzsa névre hallgató tesitanár csak azért azt mondta a Zsuzsa nevű osztálytársamra, hogy a Zsuzsák szégyene, tiszta lesajnáló, fintorgó hangon, amiért az nem tudott kötélre felmászni), vagy tenni, amitől egy nem túl labilis, de érzelmes felnőttben is felmenne a pumpa, nemhogy egy tinédzser fiúban. Ha ez lenne a helyzet, akkor megbeszélném a sráccal, hogy értem, miért tette, de a suliban tanárokkal szemben azért türtőztesse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!