Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglepődtem azon amiket a...

Meglepődtem azon amiket a párom mondott, kezdek kevésbé bízni benne. Van rá okom?

Figyelt kérdés
Nézegettem a férjem telefonjában a képeket (mi bármikor belenézünk egymáséba ha kedvünk van) és találtam egy 7 perces videót. A katonatársaival éppen bohóckodtak közben pedig nőkről beszéltek. Olyanokat beszéltek, hogy melyiket hogy dugnák meg, milyen jól néz ki meg mindenféle beteg perverzséget hordtak össze. Engem egy bizonyos pontig nem zavar ha megnéz más nőket vagy megdicséri őket mert én is szoktam a pasikat de nem viszem túlzásba, viszont az amit hallottam rosszul esett (ismerem is az egyik csajt akiről szó volt) és kicsit elgondolkoztam, na meg egymás feleségeiről is mondtak ezt-azt. Nem mondom, hogy megcsal(t) de nekem az jött le az egészből, hogyha olyan helyzetbe kerülne akkor talán gondolkodás nélkül megtenné csak mert milyen "dugnivaló" az a nő. Mostmár óvatosabb leszek, jobban fogok figyelni. Te mit gondolnál ezek után? Én egy kicsit haragszom rá.
2012. dec. 4. 21:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen átlagos és nem csak a katonákra jellemző. 20 évig dolgoztam egy munkahelyen, most 1 éve egy új helyen vagyok. A takarítóktól kezdve az orvosig, mindenkivel jó, beszélő viszonyban vagyok, A nők az egyetlen olyan közös téma, amniről bárkivel, bármikor el lehet beszélgetni, ha elég bizalmas a viszony, akkor akár alpári módon is, mi jókat röhögünk rajta.
2012. dec. 5. 10:46
 22/27 anonim ***** válasza:

a 10es vagyok

most nem a te esetedet nézve, hanem a hozzászólásokat, köztük az enyémet is, elég durva, hogy ez a helyzet pl amit az előttem lévő is írt.

Hol marad a tisztelet, sehol.

Elgondolkodtatott, hogy hogyan viselkednek a nőkkel.

Katonaság, hát oké, de a munkahelyen :-X

2012. dec. 5. 11:03
 23/27 anonim ***** válasza:
74%
Én nem tűrném, és ez nem normális. Lepontozhattok, de az én férjem sosem tenne ilyet, akkor sem, ha emiatt kiközösítik. A fenti hozzászólások filozófiája: "egyél sz@rt, 10 millió légy nem tévedhet, ugyebár?"
2012. dec. 5. 11:20
 24/27 anonim ***** válasza:
Pont azt akartam írni amit az előző, hogy az én férjem se beszél ilyeneket úgyhogy atótl hogy a többség igen, még nem lesz elfogadott az efféle szerintem, elég kiábrándító. Mi lányok se beszélünk úgy a férfiakról az én baráti körömben mint egy darab húsról, biztos az is menő az ilyen Sex and the City tipusú szingliéletet élő nőcskékre, de intelligens lány nem tesz ilyet (úgyis lesz aki azt mondja hogy de beszél az én férjem is csak én nem tudok róla, de az olyannak valszeg még nem volt igazi jó párkapcsolata amiben rendesen ismeri a párját és őszinték egymással).
2012. dec. 5. 12:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nőnek sem esne jól, ha hallaná, hogy a párja elemzi a nőket a haverokkal, és, hogy kivel mit csinálnának, főleg ha a szóban forgó nők között még ismerős is lenne. Nem mondom, hogy ha a páromtól hallanám, hogy xy milyen jó nő, milyen formás a segge stb., és pl. a nővel egy társaságban lennénk, akkor valószínűleg én is féltékeny lennék ezek után. DE! Köztudott, hogy a pasik maguk között igen csak el tudnak szállni, és minden nőneműt kibeszélnek, akár kritizálják, akár dícsérik az illetőt. A férfiak ilyenek..és nem feltétlenül kell komolyan venni amit mondanak, és arra gyanakodni, hogy biztosan megcsal a párunk, vagy hajlana rá. Biztos vagyok benne, hogy az én párom is kibeszéli a nőket a munkatársaival, vagy akár a mi szexuális életünkről elejt ezt-azt, de inkább nem is kérdezem, hisz úgysem mondaná el, (Miért tenné, pláne ha a sértené az egóm, és a magabiztosságom), valamint nem is érdekel inkább, és hallani sem akarnám. A férfiak tudnak nagyon alpáriak lenni ilyen téren maguk között..:) (De mindez az ösztönöknek és a "ki/ki lenne a nagyobb vagány", státusznak köszönthető. ) :)
2012. dec. 5. 12:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit kiabranditani de az en baratnom is meg van gyozodve rola hogy en soha nem beszelnek ilyen "mocskos" dolgokat...ennek oka hogy a noket nem nezem meg,meg akkor se ha o nincs ott,egyetlen baratnomet se csaltam meg soha es tenleg megbizhato vagyok parkapcsolati szempontbol de a kolegak,haverok iranti szolasszabadsagomat had orizzem mar meg az erkolcsom elvesztese nelkul jo?!
2012. dec. 5. 20:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Előző: talán épp ez a baj, hogy a barátnőd előtt nem nézed meg a nőket :P mi megbeszéljük hogy XY milyen jó csaj, meg ilyenek... EGYMÁSSAL, nem a haverokkal :) Hidd el, vannak még olyan férfiak akik nem nyomják a disznó szöveget.
2012. dec. 5. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!