Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglepődtem azon amiket a...

Meglepődtem azon amiket a párom mondott, kezdek kevésbé bízni benne. Van rá okom?

Figyelt kérdés
Nézegettem a férjem telefonjában a képeket (mi bármikor belenézünk egymáséba ha kedvünk van) és találtam egy 7 perces videót. A katonatársaival éppen bohóckodtak közben pedig nőkről beszéltek. Olyanokat beszéltek, hogy melyiket hogy dugnák meg, milyen jól néz ki meg mindenféle beteg perverzséget hordtak össze. Engem egy bizonyos pontig nem zavar ha megnéz más nőket vagy megdicséri őket mert én is szoktam a pasikat de nem viszem túlzásba, viszont az amit hallottam rosszul esett (ismerem is az egyik csajt akiről szó volt) és kicsit elgondolkoztam, na meg egymás feleségeiről is mondtak ezt-azt. Nem mondom, hogy megcsal(t) de nekem az jött le az egészből, hogyha olyan helyzetbe kerülne akkor talán gondolkodás nélkül megtenné csak mert milyen "dugnivaló" az a nő. Mostmár óvatosabb leszek, jobban fogok figyelni. Te mit gondolnál ezek után? Én egy kicsit haragszom rá.
2012. dec. 4. 21:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%

Egy házasságban a legfontosabb a bizalom! Nekem soha nem jutna eszembe a férjem telefonjában kutakodni, vagy a leveleit felbontani. Ő sem tenne soha ilyesmit.

Saját magadra haragudj, ne a párodra.

Férfi társaságban, főleg a katonaságnál az ilyen beszédek megszokottak. De csak a szájuk nagy. eszükbe sem jutna "megdugni" a szóban forgó hölgyet.

Még az is benne van ebbe a beszélgetésbe, aki nem ért velük egyet. Ha játszaná az erkölcsöset (főleg a katonaságnál), akkor a többiek állandóan cikiznék.

Én inkább jót röhögnék a marháskodásukon, de semmiképpen nem kémkednék a férjem után.

2012. dec. 4. 21:32
 12/27 anonim ***** válasza:
50%

Hülyeség az egész :D

Még nyáron találkoztunk egy hadnaggyal (nő volt) úgy kibeszéltük mint a szar, ha a feleségem hallotta volna most nem írnék. De nem gondoltuk komolyan. Amikor hónapokig távol vagyunk és már kanos mindenki akkor szoktak igazán csúnya dolgok kijönni.

Szóval semmi ok az aggodalomra. Esetleg kérdezz rá ha nagyon nyugtalanít.

2012. dec. 4. 21:32
 13/27 A kérdező kommentje:
Oké, azt hiszem igazatok van... :)
2012. dec. 4. 21:40
 14/27 anonim ***** válasza:
20%

én nem akarlak megijeszteni,de egy katona pasi sem hűséges. van pár katona ismerősöm, nyugdíjas is és szépeket hallottam az ottani pasikról. én nem is járnék katonával.

egyébként kérdezz rá a videóra. kiváncsi lennék.

2012. dec. 4. 21:54
 15/27 anonim ***** válasza:
38%

Ezért nem kell a párunk MAGÁN életében turkálni...az én Párom a hűség szobra, de tudom, hogy a haverokkal azért elhülyülnek és talán nőkről is esik szó...ez nekem is rosszul esne, ha hallanám, de nem hallom. ennyi...

(Meg a tudat segít, hogy én vagyok neki a legjobb.)

24N

2012. dec. 4. 21:58
 16/27 anonim ***** válasza:
44%
hányszor derült már ki magánéletben turkálva a megcsalás..de mindegy is :))
2012. dec. 4. 22:00
 17/27 anonim ***** válasza:
47%
Aki más magánéletében turkál, vájkál, ne csodálkozzon, ha megcsalják.
2012. dec. 5. 08:21
 18/27 anonim ***** válasza:

Biztos hogy rosszul esett amit láttál.

De én férfiak között dolgozom egyetlen nőként. Hát vannak izléstelen undorító dumáik az biztos. De ha valaki kimarad belőlük azt elkezdik marni, csesztetni. Aki már egy kicsit más nem érdeklik az alpári viccek az már rögtön különc.

Szóval ez a csorda szellem.Nem érdemes ezzel foglalkozni.

érdemes lenne erről kérdezni a férjedet lehet elmesélné neked a dolgokat. És rögtön megértenéd. Amúgy a férjed is tett ilyen megjegyzést hogy meg.ná azt a nőt? Vagy elhangzott rólad is valami alpári dolog? Mert ha nem akkor semmi gáz.

2012. dec. 5. 09:05
 19/27 anonim ***** válasza:
Ja és szinte tuti hogy ezek a kollégák csak dumálnak, tett nincs mögötte. Tavaly idekerült hozzánk egy fiatal csaj aki aztán ragadt mindenkire. A nagypofájú, csak szexel foglalkozó kollégák csak úgy menekültek előle. Mert ugye más beszélni meg nagyzolni róla és más dolog a tett.
2012. dec. 5. 09:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nekem sem esett volna jól. Ugyanis lehet, hogy csak szájjártatás és bandában nagy a pofa, de mi lenne akkor, ha ott lennének azok a nők és ismételten bandában meg kéne mutatni, hogy akkor el tudjuk őket csábítani? Mert ugye ott sem lehetne "szégyent vallani". Szóval oké, hogy ez duma volt és remélhetőleg nem is következik be semmi belőle, de nem esett volna jól.
2012. dec. 5. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!