Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglepődtem azon amiket a...

Meglepődtem azon amiket a párom mondott, kezdek kevésbé bízni benne. Van rá okom?

Figyelt kérdés
Nézegettem a férjem telefonjában a képeket (mi bármikor belenézünk egymáséba ha kedvünk van) és találtam egy 7 perces videót. A katonatársaival éppen bohóckodtak közben pedig nőkről beszéltek. Olyanokat beszéltek, hogy melyiket hogy dugnák meg, milyen jól néz ki meg mindenféle beteg perverzséget hordtak össze. Engem egy bizonyos pontig nem zavar ha megnéz más nőket vagy megdicséri őket mert én is szoktam a pasikat de nem viszem túlzásba, viszont az amit hallottam rosszul esett (ismerem is az egyik csajt akiről szó volt) és kicsit elgondolkoztam, na meg egymás feleségeiről is mondtak ezt-azt. Nem mondom, hogy megcsal(t) de nekem az jött le az egészből, hogyha olyan helyzetbe kerülne akkor talán gondolkodás nélkül megtenné csak mert milyen "dugnivaló" az a nő. Mostmár óvatosabb leszek, jobban fogok figyelni. Te mit gondolnál ezek után? Én egy kicsit haragszom rá.
2012. dec. 4. 21:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

Én azt gondolom erről, hogy túl reagálod a dolgokat. A párod katonaként nem akart a többiek hülyeségéből kimaradni. Csak mondta amit a katonatársai is hallani akartak. Tuti biztos vagyok benne hogy egyik sem gondolta komolyan csak a szájuk járt.

Miért kell mindig a problémákat gyártani??

2012. dec. 4. 21:20
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak száj jártatás, bandában nagy a pofa, ezt tudhatnád :)
2012. dec. 4. 21:22
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Semmi okod aggodni,mi is osszebeszelunk a haverokkal mindenfelet s egyikunk sem csalja a parjat. A hadseregben meg vegkepp jar a szaja mindenkinek,s gyakran az cel hogy lehetoleg nagyobb marhasagot mondj mint az elozo ugyhogy lazits,ez nem jelent semmit...
2012. dec. 4. 21:23
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
a kutyus csak ugat de nem harap:)
2012. dec. 4. 21:24
 5/27 A kérdező kommentje:
Persze, tudom milyen mocskos dolgok szoktak elhangzani ha így össze vannak zárva de ez már nem tetszett.
 6/27 anonim ***** válasza:
96%
Én erre nem alapoznék semmit. Kanok egymás közt ökörködve beszélnek. Mi is van hogy a csajokkal dumálunk aztán feljön egy két pasi, ilyenkor mi is mondjuk, hogy jó lehet vele a szex meg ilyenek, csak mi nem vagyunk olyan hülyék hogy fel is vegyük. Meg attól, hogy még arról beszélünk, hogy XY-nal milyen lehet a szex, még nem jelenti azt, hogy megcsaljuk a párunkat.
 7/27 wartburg353s ***** válasza:
96%
Iszonyatosan rosszul esne, az biztos. De szerintem vedd figyelembe, milyen szituációban hangzottak el azok a mondatok. Lehet, hogy csak játszotta az agyát a többiek előtt, nem akart kilógni a sorból. Egyáltalán nem biztos, hogy tényleg úgy is gondolta. Még a felnőtt férfiak is olyanok néha, mint a kamaszok, fontos nekik, hogy a haverok előtt lazának, menőnek tűnjenek. Esetleg kérdezz rá. Ha úgyis bármikor belenézhettek egymás dolgaiba, meg is beszélheted vele, hogy láttad ezt a videót és megleptek a szavai. A reagálásából valószínűleg el tudod majd dönteni, mennyire őszinte, és mit gondol valójában.
2012. dec. 4. 21:25
 8/27 anonim ***** válasza:
96%

A nőknek sok minden nem tetszik, de akkor is csak duma:)

Ha nincsenek problémáid vele amúgy akkor legalább kanbandában had mondjon amit akar.

2012. dec. 4. 21:26
 9/27 anonim ***** válasza:
95%
Tudom, hogy rosszul esik ezt a férjed szájából hallani, egy másik nőről. Nekem is rosszul esne, ettől függetlenül ebben nincs semmi sem. Nyugodj meg.
2012. dec. 4. 21:29
 10/27 anonim ***** válasza:
93%

Biztos rosszul érintett, de szerintem ha eddig nem volt rá okod, hogy félj, innentől kezdve se tedd. Katonaság, nagy szájú pasik, ki tud nagyobbat mondani.

Tudod mikor mész az utcán és utánad kiabálnak a dolgozó útmunkások, s ha odamennél hozzájuk szerintem 10ből 8 becsendesedne :-D

Csak megijedtél, mert váratlanul ért, és nem gondoltad volna, hogy ilyeneket beszél, de ha tényleg nem olyan pasinak ismerted meg X idő alatt, akkor ez a videó nem kell, hogy változtasson ezen.

2012. dec. 4. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!