Mennyire tartjátok normálisnak hogy a párod/férjed külföldön dolgozik?
Nekünk fél évig ment,havi 3 napot volt itthon.
A fél év alatt elvetéltem, meghalt édesapám és ő nem volt mellettem mint társ,teljesen eltávolodtunk egymástól.
Az én tapasztalatomat félretéve,ti mit gondoltok arról,hogy a férj hetekig nincs a barátnője/felesége/családja mellett?
Nem normális, de van amikor ez van. Az én párom egy szuper lehetőséget kapott, amit nem lehetett visszautasítani. Itthon is nagyon jól keresett, szóval nem a pénz miatt ment ki. Igaz, mi szerencsések vagyunk, a munkahelyén nagyon jól találták ki a dolgot, hétfő hajnalban indul, és csütörtök estére már itthon is van, állják neki a repjegyet. Emellett napi 1-1.5 órát beszélünk skype-on, így egyáltalán nem visel meg a dolog, sőt valójában meg is erősítette a kapcsolatunkat.
Ha hetekig nem látnám, akkor valószínűleg szakítás lett volna a vége.
9-es vagyok: nekünk sem varázsolódott az asztalra a repülőjegy és a szállást sem intézte el senki helyettünk. Igen, nehéz elmenni, anyagilag és érzelmileg is, főleg egy 7 hónapos babával.
És a kérdező esetében sem arról van szó hogy muszáj, hanem hogy a férje még többet szeretne. Ami nem baj, csak így nem biztos, hogy megéri. Nekünk nem érte volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!