Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok úgy...

Mit tegyek, ha nem tudok úgy kilépni a házból, h anyósomék ne kérdeznék, hova megyek? Vannak úticélok, amiket nem osztanék meg velük.

Figyelt kérdés
Nem velük lakunk, mellettük, csak az ablak erre néz, ők meg mindig lesben állnak.
2009. aug. 19. 13:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én kerek perec megmondanám neki, hogy "megyek megcsalni a férjemet". Ez annyira képtelen, hogy szerintem csak nézne egyet rajta... :P Kevésbé poénos formában annyit mondanék, hogy "dolgom van". Mi közük hozzá, mégis?

Esetleg még: "tessék figyelni az ablakból, na, oda."

2009. aug. 19. 13:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem "rafkósabb"amikor megjövök nem azt kérdezi" hogy hol voltam?" hanem hogy "sikerült e elintézni amit akartam?"erre várná a beszámolót,ami egy igenben kimerül.A vicces amikor 1L tejért megyek.....:-)))
2009. aug. 19. 14:00
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek! Mindegyik válasz hasznos volt :)

Sajnos nincs lehetőségünk elköltözni mellőlük, azért is nem azt kérdeztem, h költözzünk-e el.

Az a baj, h nagyon erőszakos és sértődős anyósom van :( És ha megsértődik, a páromat kezdi oltogatni ellenem, aki sajnos kicsit befolyásolható anyuka által :(

Múltkor pl. mentünk valahova (nem a szokott időben) és ránk szállt. Mondtunk ilyen "el", "dolgunkra"-szerű válaszokat és elhúztunk. De este jött megint, h hol voltunk, mire megmondtuk, h nem szeretnénk elmondani. Erre egész este azzal b*sztatott, h nem tudja, mi lehet ilyen titkos, és azt találgatta órákig, h hol lehettünk. Már előre félek a következő alkalomtól..

2009. aug. 19. 14:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Lehetne hazudozni ilyen boltba, meg stb. dolgokat, na de basszus, azért nehogy már hason csúszva kelljen ki-be járnom a saját házamból!!! Sorstársak, együttérzek!
2009. aug. 19. 14:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát birom az ilyen anyósokat. Nekem még csak jelölt, de nagyon durván beleszólt mindenbe. A végén már azt csináltam, hogy igen-nem-ahan-úgy van-ja. Egy idő után észbe kapott és úgy megharagudott, hogy soha többet nem kérdezett semmit, aztán jött egy időszak amikor kevert- kavart körülöttem, hogy vegyem már észre, majd bele őrült, hogy tudomást sem vettem róla, de lenyugodott. Nem vagyunk puszi pajtások, néha még kavar, de a semlegességemmel kikészítem! :)
2009. aug. 19. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Na pontosan ezért kellene határozottnak lennetek.

Üljön le vele a FÉRJED erről elbeszélgetni.Ti külön család vagytok,felnőtt emberek,nem avatkozhat bele a dolgaitokba.Miért kellene neki mindenről tudni ami veletek kapcsolatos,mikor mit csináltok hová mentek?És már ne is haragudj,de ha a férjedet lehet ellened "oltogatni",akkor tényleg csak a költözés a megoldás.

Én ezt nem is tudnám,de nem is akarnám elviselni,és nagyon haragudnék a férjemre ha így viselkedne velem,ha tudná befolyásolni az anyja ellenem.Egy árulónak tartanám,aki érdemtelen a bizalmamra a szerelmemre.

És én úgy látom,hogy itt van a kutya elásva, a férjed miatt mer anyós így viselkedni állandóan hisztizni minden lében kanál lenni,mert Ő hagyja ezt,sőt támogatja benn.Mert ha Ő rendbe tenné a dolgokat,akkor mindenki a saját portáján sepregetne nem a másén akarna.Még anyós is!

2009. aug. 19. 14:31
 17/19 A kérdező kommentje:
Áhh.. nagyon szereti az anyját és nem akarja megbántani. Engem sem akar megbántani, ezért ilyen helyzetekben nagyon rosszul érzi magát, nem tud mit tenni, és általában mindkettőnket megbánt :(
2009. aug. 19. 14:34
 18/19 anonim válasza:
100%

A tesom mondja nekem mikor nem akarja mondani hogy hova megy,hogy:

en:Hova mesz?

tesom:Otmesznii xDDD

vagy eleg ha anyit mondasz h

Anyos:Hova mesz?

Te:El...

vagy van egy kis dolgom..

2009. aug. 19. 15:38
 19/19 anonim ***** válasza:
86%

Én mindig csak annyit szoktam mondani, mikor megkérdezi, hogy hova megyek, hogy a dolgomra. hát mi köze van hozzá? De anyósom olyan hülye, hogy öt éve minden áldott nap megkérdezi ugyanezt. Néha megkérdezi, hogy a boltba mész? Mire én: Aha. Mire ő: Mit veszel? Én: Valamit.

Komolyan, mintha olyan hű de nagy köze lenne hozzá. Amúgy édesanyám sem különb, ugyanezt levágja ő is, minden héten, amikor hazamegyünk hétvégén. Ha megyünk valahova egyből hova megyünk, miért megyünk...stb.

Egyszerűen mániájuk a mostani 40-50-es korosztálynak, hogy nem hagyják levegőhöz jutni az embert? Én imádom a szüleimet, meg a hülyeségeik ellenére anyósommal-apósommal is jól megvagyok, de ez bosszant. Egyszer anyósom úgy felmérgelt azzal, hogy öt perce nyaggatott, hogy mondjam már meg, hogy hova megyek, hogy rávágtam , hogy B.ASZNI! Maga is jön? Azt az arcot látni kellett volna...

2009. aug. 19. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!