Mit tegyek, ha nem tudok úgy kilépni a házból, h anyósomék ne kérdeznék, hova megyek? Vannak úticélok, amiket nem osztanék meg velük.
Én kerek perec megmondanám neki, hogy "megyek megcsalni a férjemet". Ez annyira képtelen, hogy szerintem csak nézne egyet rajta... :P Kevésbé poénos formában annyit mondanék, hogy "dolgom van". Mi közük hozzá, mégis?
Esetleg még: "tessék figyelni az ablakból, na, oda."
Köszi szépen mindenkinek! Mindegyik válasz hasznos volt :)
Sajnos nincs lehetőségünk elköltözni mellőlük, azért is nem azt kérdeztem, h költözzünk-e el.
Az a baj, h nagyon erőszakos és sértődős anyósom van :( És ha megsértődik, a páromat kezdi oltogatni ellenem, aki sajnos kicsit befolyásolható anyuka által :(
Múltkor pl. mentünk valahova (nem a szokott időben) és ránk szállt. Mondtunk ilyen "el", "dolgunkra"-szerű válaszokat és elhúztunk. De este jött megint, h hol voltunk, mire megmondtuk, h nem szeretnénk elmondani. Erre egész este azzal b*sztatott, h nem tudja, mi lehet ilyen titkos, és azt találgatta órákig, h hol lehettünk. Már előre félek a következő alkalomtól..
Na pontosan ezért kellene határozottnak lennetek.
Üljön le vele a FÉRJED erről elbeszélgetni.Ti külön család vagytok,felnőtt emberek,nem avatkozhat bele a dolgaitokba.Miért kellene neki mindenről tudni ami veletek kapcsolatos,mikor mit csináltok hová mentek?És már ne is haragudj,de ha a férjedet lehet ellened "oltogatni",akkor tényleg csak a költözés a megoldás.
Én ezt nem is tudnám,de nem is akarnám elviselni,és nagyon haragudnék a férjemre ha így viselkedne velem,ha tudná befolyásolni az anyja ellenem.Egy árulónak tartanám,aki érdemtelen a bizalmamra a szerelmemre.
És én úgy látom,hogy itt van a kutya elásva, a férjed miatt mer anyós így viselkedni állandóan hisztizni minden lében kanál lenni,mert Ő hagyja ezt,sőt támogatja benn.Mert ha Ő rendbe tenné a dolgokat,akkor mindenki a saját portáján sepregetne nem a másén akarna.Még anyós is!
A tesom mondja nekem mikor nem akarja mondani hogy hova megy,hogy:
en:Hova mesz?
tesom:Otmesznii xDDD
vagy eleg ha anyit mondasz h
Anyos:Hova mesz?
Te:El...
vagy van egy kis dolgom..
Én mindig csak annyit szoktam mondani, mikor megkérdezi, hogy hova megyek, hogy a dolgomra. hát mi köze van hozzá? De anyósom olyan hülye, hogy öt éve minden áldott nap megkérdezi ugyanezt. Néha megkérdezi, hogy a boltba mész? Mire én: Aha. Mire ő: Mit veszel? Én: Valamit.
Komolyan, mintha olyan hű de nagy köze lenne hozzá. Amúgy édesanyám sem különb, ugyanezt levágja ő is, minden héten, amikor hazamegyünk hétvégén. Ha megyünk valahova egyből hova megyünk, miért megyünk...stb.
Egyszerűen mániájuk a mostani 40-50-es korosztálynak, hogy nem hagyják levegőhöz jutni az embert? Én imádom a szüleimet, meg a hülyeségeik ellenére anyósommal-apósommal is jól megvagyok, de ez bosszant. Egyszer anyósom úgy felmérgelt azzal, hogy öt perce nyaggatott, hogy mondjam már meg, hogy hova megyek, hogy rávágtam , hogy B.ASZNI! Maga is jön? Azt az arcot látni kellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!