Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok úgy...

Mit tegyek, ha nem tudok úgy kilépni a házból, h anyósomék ne kérdeznék, hova megyek? Vannak úticélok, amiket nem osztanék meg velük.

Figyelt kérdés
Nem velük lakunk, mellettük, csak az ablak erre néz, ők meg mindig lesben állnak.
2009. aug. 19. 13:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

anyós:hova mész?

te: el

1. verzió

anyós:hova mész?

te: sietek bocs

2.verzió

anyós:merre mégy?

te:anyádba

3.verzió

anyós:hova indulsz?

te:semmi közöd hozzá

4.verzió

anyós:hova fogsz menni?

5.mingyárt hozzád de viszek baseball ütőt is!

válogassxD

2009. aug. 19. 13:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Találj ki valamit, amit minden alkalommal mondhatsz, és amiről ordít, hogy nem igaz, pl: "Könyvtárba" :) Tuti, hogy naponta nem járhatsz oda, ugyanakkor ha rákérdez, mondhatod, hogy most viszed vissza a tegnapi könyvet. Egy idő után talán megunja, mikor rájön, hogy hülyére veszed. A legjobb lenne azt mondani, hogy "megyek a dolgomra", vagy "toronyiránt", de akkor tuti rögtön bemószerolnak a párodnál.
2009. aug. 19. 13:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen lesbenálló szomszédoknak az "el" választ szoktam mondani.
2009. aug. 19. 13:31
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Rossz helyre költöztetek:)

Szerintem költözzetek messzebb:)

Mi együtt laktunk(sajnos), ha olyan helyre mentem/mentünk amit nem akartunk megmondani akkor mondtuk,h ebbe vagy abba a boltba, és bizonyítékként vittünk onnan vmit...de egyébként sajnállak, biztos idegesítő lehet:(

2009. aug. 19. 13:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát,én nem költöznék anyós mellé az tuti.

Szereld le őket finoman,vagy a férjed ha neki könnyebben megy.Az én anyósomék is eléggé tolakodóak kíváncsiak,de én azért is hárítok.Pl:ha felhívja a férjem aki nincs itthon,nem bírja megállni,hogy ne kíváncsiskodjon hol van.Én azt szoktam mondani,dolga van.Ha megkérdezi de hova ment?Akkor még egyszer,a DOLGÁRA!!!Ilyenkor abba is hagyja a faggatózást,mert már volt rá példa,hogy nagyon erőszakos volt,én meg akkor nagyon udvariatlan,és egy az egyben megmondtam,hogy semmi köze hozzá,nem vagyunk gyerekek,nem számoltathat el bennünket semmiről.

Szegényem csak ebből értett.

2009. aug. 19. 13:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én nem értem miért kéne elkezdeni hazudni. Megmondod, hogy el, vagy az az én dolgom. Mi ebben a probléma? Ha hagyod, hogy a nyakadra nőjenek, akkor egy idő után már szinte minden esetben hazudhatsz valamit. Jobb ezt az elején tisztázni.
2009. aug. 19. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
első vagyok most jut eszembe . csinálj úgy mintha mp3 at halgatnál . han incs akkor végy eggyet.és indulj le mindig úgy és a párod tudja ,hogy zenét halgatsz és nem hallod meg az anyósód nem kell válaszólni.vágod?:D
2009. aug. 19. 13:36
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem megyek, én így jövök." :D :D :D

"-Hova mész? -Tönkre." :P

Amúgy meg kell egy új gyalogkapu, hátsókijárat stb. Telepíthetsz még sűrű növényzetet is.

De a legjobb tényleg a költözés lenne, ha ennyire zavar a dolog.

2009. aug. 19. 13:37
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt élünk,anyósom dettó ilyen 13 éve.Pedig már az elején megmondtam neki,hogy nem fogok elszámolni neki,mégis mindig próbálkozik.Most pár éve rászokott hogy a gyereket faggatja,de már a gyerek is megmondta neki h ne faggatózzon.

Sajnos semmiből nem értenek ezek,marad a minden egyes alkalommal: EL. Ennyi és minden egyes alkalommal újra és újra megsértődik,dehát nyasgem.

2009. aug. 19. 13:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

En a paromnak elso perctol, azt mondtam, olyan messze koltozunk, hogy se anyukad se az enyem ne tudjon atjonni hazipapucsban!!! ez azert jo mondas! :P es be is tartom! utalnam ha beleszolnanak a dolgaimba.

Amugy annyit mondanek az anyosomnak: csokolom, dolgom van, megyek a varosba... vagy valami hasonlot, nem szeretnek haragot tartani....

2009. aug. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!