Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindent elcsesztem. Helyre...

Mindent elcsesztem. Helyre lehet még ezt hozni?

Figyelt kérdés
Abban egyeztünk meg a feleségemmel, hogy vissza megy a szüleihez egy kis időre mert túl sokat veszekszünk. Van egy (3 éves) gyerekünk,tegnapelőtt hazahoztam és tegnap vissza is vittem de a veszekedés nem maradt el. Nagyon durván felidegesített és nagyon kiabáltam vele, a gyerekkek, a szüleivel. Megpróbáltam felhívni, hogy bocsánatot kérjek de nem veszi fel, hanem írt egy sms-t, hogy ne keressem. Mindent nagyon a szívére vesz... Szeretném helyre hozni az egész kapcsolatunkat mert nagyon hiányoznak mind a ketten. Félek, hogy eddig sem hiányoztam neki és a tegnapival mindent elintéztem. Hogyan tudnám jóvá tenni? Beszélni szeretnék vele veszekedés nélkül, de mi van hogyha nem akar meghallgatni?
2012. dec. 2. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem a veszekedés a baj, hanem a veszekedés oka.

Mi az, és miért nem tudjátok megoldani?

2012. dec. 2. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Azt nem tudjuk, hogy miből alakult ki ekkora vita, hogy ő elköltözött? Mert azon kellene változtatni. Egyértelmű, hogy nézeteltérések, viták akadnak.

Az embernek pedig nincs mindig annyi türelme, ami elegendő lenne, főleg ilyen zűrős helyzetben a pici gyerekhez. Ő érzi, hogy ti feszültek, idegesek vagytok, ezért nyúzott téged.

Semmi baj, ha egyszer kijöttél a sodrodból, azért ez nem megbocsájthatatlan bűn.

Nem hiszem, hogy feltétlen ez a döntő a feleséged szemében a kapcsolatotokat illetően, sokkal inkább azt vedd elő, ami miatt elköltözött.

2012. dec. 2. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Én írnék egy nyugodt hangvételű, őszinte bocsánatkérő levelet. Ott nem tud közbeszólni... Párterápia esetleg?
2012. dec. 2. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Az elég ciki,ha felnőtt ember létedre nem tudsz uralkodni magadon.Komolyan ennyi önkontrollod nincs?Meg is érdemled.
2012. dec. 3. 10:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát jól elcseszted. Mivel a szülei előtt ordítoztál mindenkivel, ő meg már eleve bevonult a bástyájuk mögé, most aztán csak adják alá a lovat, hogy jobb neki nélküled, hát milyen bunkó paraszt vagy már.
2012. dec. 7. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Várj még egy kicsit. Aztán utána először békülj ki a szüleivel, mert ha velük jóban lennél akkor már nyert ügyed lenne.
2012. dec. 7. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!