A férjem külföldön dolgozik, eleinte minden nap beszéltünk telefonon, már ingyen beszélhetnénk skype-n, de arra hivatkozik, hogy azért nem jelentkezett egyik-másik nap, mert fáradt volt este, nem sértő ez?
Az első havi béréből vett egy laptopot és adott lenne a lehetőség beszélni minden nap.Amikor hazajött nagy reményekkel vártam,örültünk is neki nagyon amikor 2 hónap után végre hazajöhetett,de úgy ment el ,mint egy rokon,nem úgy mint a párom,egyre mélyül a szakadék közöttünk úgy érzem.
Amikor először elment én hetekig sírtam este,most pedig sem ő nem említi már ,hogy nagyon nehezen bírná sem én nem érzem már úgy,kezdünk leszakadni egymásról :( .
Itthon megszünt a munkahelye és a környékünkön nincs is munkalehetőség ezért ment ki kényszerből külföldre dolgozni,nekem viszonylag stabil,tűrhetően fizető munkám van.
"csak gyerekkel foglalkozik,"
Igen,és csak mos,főz,takarít,háztartás vezet,hordja a gyerekeket oviba,iskolába...apám otthon van,neki sincs munkája,anya folyton panaszkodik,hogy ül a fotelben,sörözik,DVD-néz,és reggelizik,aztán otthagyja a tálcát,morzsával,hogy anyu munkába menet takarítsa el neki...egy fűszálat sem tesz odébb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!