Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem külföldön dolgozik,...

A férjem külföldön dolgozik, eleinte minden nap beszéltünk telefonon, már ingyen beszélhetnénk skype-n, de arra hivatkozik, hogy azért nem jelentkezett egyik-másik nap, mert fáradt volt este, nem sértő ez?

Figyelt kérdés

Az első havi béréből vett egy laptopot és adott lenne a lehetőség beszélni minden nap.Amikor hazajött nagy reményekkel vártam,örültünk is neki nagyon amikor 2 hónap után végre hazajöhetett,de úgy ment el ,mint egy rokon,nem úgy mint a párom,egyre mélyül a szakadék közöttünk úgy érzem.

Amikor először elment én hetekig sírtam este,most pedig sem ő nem említi már ,hogy nagyon nehezen bírná sem én nem érzem már úgy,kezdünk leszakadni egymásról :( .

Itthon megszünt a munkahelye és a környékünkön nincs is munkalehetőség ezért ment ki kényszerből külföldre dolgozni,nekem viszonylag stabil,tűrhetően fizető munkám van.

2012. dec. 1. 11:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

"csak gyerekkel foglalkozik,"

Igen,és csak mos,főz,takarít,háztartás vezet,hordja a gyerekeket oviba,iskolába...apám otthon van,neki sincs munkája,anya folyton panaszkodik,hogy ül a fotelben,sörözik,DVD-néz,és reggelizik,aztán otthagyja a tálcát,morzsával,hogy anyu munkába menet takarítsa el neki...egy fűszálat sem tesz odébb...

2012. dec. 1. 14:54
 42/42 anonim válasza:
Ketdezo mi lett veletek?? Nalunk is tavkapcsolat volt de sajnos most hazajott es kozolte vege es valik.... mast szeret!!! Amig en gondoztam a gytekeit a hazat ket gyereket lattam el munka mellet addig o szepen becsajozott es valni akar. Gyonyoru igaz??
2017. júl. 9. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!