A férjem külföldön dolgozik, eleinte minden nap beszéltünk telefonon, már ingyen beszélhetnénk skype-n, de arra hivatkozik, hogy azért nem jelentkezett egyik-másik nap, mert fáradt volt este, nem sértő ez?
Az első havi béréből vett egy laptopot és adott lenne a lehetőség beszélni minden nap.Amikor hazajött nagy reményekkel vártam,örültünk is neki nagyon amikor 2 hónap után végre hazajöhetett,de úgy ment el ,mint egy rokon,nem úgy mint a párom,egyre mélyül a szakadék közöttünk úgy érzem.
Amikor először elment én hetekig sírtam este,most pedig sem ő nem említi már ,hogy nagyon nehezen bírná sem én nem érzem már úgy,kezdünk leszakadni egymásról :( .
Itthon megszünt a munkahelye és a környékünkön nincs is munkalehetőség ezért ment ki kényszerből külföldre dolgozni,nekem viszonylag stabil,tűrhetően fizető munkám van.
"Inkább el megy ide-oda,ahelyett hogy a gyerekeivel töltené azt a kis időt"
Félreérthetően írhattam,a gyerekeket nagyon-nagyon szereti,róluk érdeklődik leginkább ha beszélünk,amikor hazajött akkoris sokat foglkaozott velük,én pedig csináltam eközben a házimunkát,hogy nyugodtan tudjon velük lenni.
"azt mondja inkább így ne is beszéljünk :-("
Nem mondod komolyan,ott hagy titeket,a gondokkal,ő a férfi,akinek törődnie kéne a családjával,és akkor bevág egy ilyen dumát,ha a problémákról van szó?
Én úgy gondolom,hogy jó neki ott kinn,egyedül van,nincs annyi gond,megszabadult néhány felelősség alól,laptopot vásárolgat magának,te meg szépen old meg a gondokat!
Nem azért,de előtte normális volt,csak most lett ilyen,hogy kiment?
"Tudod mit jelent 12 óra kemény fizikai munka után még a gép előtt görnyedni és beszélgetni? "
Képzeld tudom,hogy mit jelent,mivel én is 12 órázom szülésznőként az egészségügyben és nem tudok olyan fáradt lenni,hogy ne érdekeljen a párom,hogy legalább pár mondatban elmondja milyen volt a napja,ha már személyesen nem lehet velünk!
"Én úgy gondolom,hogy jó neki ott kinn,egyedül van,nincs annyi gond,megszabadult néhány felelősség alól,laptopot vásárolgat magának,te meg szépen old meg a gondokat! "
Bizony így van,ezt érzem én is,az egy dolog,hogy ő is dolgozik külföldön,nem nyaralni ment,de minden itthoni probléma rám maradt és ha beszélni merészelek róluk,akkor megsértődik,hogy inkább így ne is beszéljünk .
Nagyon megalázó a helyzetem szerintem.
"Tudod mit jelent 12 óra kemény fizikai munka után még a gép előtt görnyedni és beszélgetni? "
Más dolog,hogy valaki fáradt,munka után,meg más dolog,hogy
ha otthon van,lecarja a párját,és menekül az otthoni gondok alól.
Elgondolkodtató az is,hogy minek vette a laptopot,hogy nem arra használja,hogy veletek beszélgessen rajta+azt írod,hiteletek van,és laptopot vesz?
Nem lehet valami felelősség teljes apa,én félretenném a pénzt,vagy hazaküldeném...
Ha ennyire passzív,ha kommunikációról van szó,akkor hiába
tanácsoljuk azt,hogy beszéd meg vele,valószínű,hogy azért hárít,mert annyira nem igazán érdekli,hogy milyen helyzet
otthon.
Úgyis csak azt fogja mondani,hogy "inkább ne beszéljünk!"
Ez tényleg egy nehéz eset,sajnos....
"Elgondolkodtató az is,hogy minek vette a laptopot,hogy nem arra használja,hogy veletek beszélgessen rajta+azt írod,hiteletek van,és laptopot vesz? "
Állítólag azért vette,hogy egyszer ugyan nagy költség,de utána beszélhessünk ingyen.
Hát...miért vehette...talán internetes ismerkedésre hölgyekkel például ?
Régebben itthon lebukott ilyesmivel és azt állította,hogy ez csak játék,mert a kollégák is ezt csinálják,még lehetséges randevút is megemlített a beszélgetés folyamán,majd úgy felejtette a számítógépet ...nagyot néztem amikor megláttam,de ez már kb 4 éves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!