Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem külföldön dolgozik,...

A férjem külföldön dolgozik, eleinte minden nap beszéltünk telefonon, már ingyen beszélhetnénk skype-n, de arra hivatkozik, hogy azért nem jelentkezett egyik-másik nap, mert fáradt volt este, nem sértő ez?

Figyelt kérdés

Az első havi béréből vett egy laptopot és adott lenne a lehetőség beszélni minden nap.Amikor hazajött nagy reményekkel vártam,örültünk is neki nagyon amikor 2 hónap után végre hazajöhetett,de úgy ment el ,mint egy rokon,nem úgy mint a párom,egyre mélyül a szakadék közöttünk úgy érzem.

Amikor először elment én hetekig sírtam este,most pedig sem ő nem említi már ,hogy nagyon nehezen bírná sem én nem érzem már úgy,kezdünk leszakadni egymásról :( .

Itthon megszünt a munkahelye és a környékünkön nincs is munkalehetőség ezért ment ki kényszerből külföldre dolgozni,nekem viszonylag stabil,tűrhetően fizető munkám van.

2012. dec. 1. 11:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy fáradt,de ha annyira szeretne,ha hazamegy,csak kimutatná,hogy mennyire hiányzol neki(persze ha hiányzol neki).....
2012. dec. 1. 12:32
 32/42 A kérdező kommentje:

"normális,hogy az ember aggódik....

hogyan fizeti ki a számlákat,miből eszik,ruházkodik....stb. "

Gyermekkoromtól jellemző volt rám a túlzott aggódás .szerettem volna mindig mindent biztonságban tudni évekel későbbre is,amivel nem csak a férjemet,de például a testvéremet,szüleimet is néha kikészítem,sajnos ez vagyok én :-( .

"Szereted még,ő szeret téged,hogy érzed?

Úgy érzed meg tudjátok oldani,szerinted változni fog?"

Úgy érzem,hogy nagyon el romlott minden közöttünk a sok gond türelmetlenné,néha ellenségessé tett bennünket egymással ,szeretném hinni,hogy még van közös jövőnk .

Egy pszichológus ismerőssel beszélgetve ő ajánlotta,hogy tegyek lépéseket először én,legyek kedves,törődő és akkor majd a férjem is változni fog,de semmi nem történt és én csak jobban elkeserdtem emiatt.

2012. dec. 1. 12:36
 33/42 anonim ***** válasza:

Várnod kell mégy egy pici,csak az idő segíthet,más nem.

Ha szeret,és fontos vagy neki,akkor előbb utóbb csak észbe kap....

Én látom rajtad,hogy te szereted,aggódsz a kapcsolat miatt,teszel is érte....de nincs eredmény

tudom hogy ez milyen rossz,lehangoló érzés lehet a számodra

én sajnállak

nehéz elviselni azt,hogy ha szeretünk valakit,de úgy érezzük,hogy ő már nem szeret minket tiszta szívből,változtak az érzései

ilyenkor mit lehet tenni?

Próbálj vele kedves maradni,mond azt,hogy neked hiányzik,rosszul viseled azt,hogy kiment...

2012. dec. 1. 13:05
 34/42 anonim ***** válasza:
73%

Én nem hiszek a távkapcsolatokban. Ha a szerelem már nincs abban a kezdeti tomboló fázisban, hanem lenyugodott, lehet akármennyire szép, ha a felek hetekig nem látják egymást, egy idő után már hiányt sem fognak érezni. Ott meg már nincs nagy kapcsolat, csak a látszat.

Én negyedik éve vagyok együtt a barátommal, most koleszos, így csak hétvégente látjuk egymást, vagy másfél hetente, ha valamiért nem ér rá hétvégén. És érzem, hogy ez így már alapból kevés - hát még ha hónapokig lennénk külön... Kihűlne az egész, úgy, ahogy van. Ez a heti egy találka is csak annyira elég, hogy melegen tartsa a dolgokat. De hét közben meg alig beszélünk, akkor is kábé a sablonos ,,mit csináltál ma?" dolgok... Ami eleinte érdekes volt, most már szinte meg se kérdezzük. Nem azt mondom ezzel, hogy annyi a kapcsolatunknak, de simán kifingana az egész három hónap után...

Ja és szerintem a legtöbb férfi csajozik, ha külföldre megy - végül is nincs ott senki, aki beköphetné őt neked. Nem akarlak bántani, lehet, túl nősoviniszta vagyok.

2012. dec. 1. 13:07
 35/42 anonim ***** válasza:
96%

Hiába vagy törődő, ha kint vagy. A pszichológusok között sok a dinka.

Ez elromlott. De már előtte is rossz lehetett, csak nem vettétek észre. Két különböző beállítottságú ember: te túlságosan aggódó vagy, ő pedig hidegfejű, néha lesz*rom kategória. Legalábbis ahogy írsz róla.

Lehet haragszik rád. Lehet büntetésként éli meg, ohgy kint kell dolgoznia. (Tudod mennyibe veszik kint a magyarokat? Kutyába se, csak ha anyanyelven beszéled az ottani nyelvet - az angoltudástól nem esnek hanyatt se Németországban, de Ausztriában, se máshol).

2012. dec. 1. 13:09
 36/42 anonim ***** válasza:
7%
Ez borítékolható volt. Ha már összeházasodtok, miért nem maradtok együtt? Ökörség külön országban élni. Itthon is lehetne átlagos jövedelme, és szerényen de boldogan élhetnétek, így meg ki tudja hogy mit csinál hónapokig.
2012. dec. 1. 13:39
 37/42 anonim ***** válasza:

"Lehet haragszik rád"

Nem lenne joga hozzá,hogy haragudjon,hisz a kérdező is haragudhatna rá,hogy hónapokig ő tartotta el,és nem volt munkahelye....

2012. dec. 1. 13:42
 38/42 anonim ***** válasza:

ma 13:39

ez így van...

2012. dec. 1. 13:45
 39/42 anonim ***** válasza:
Ez valóban szomorú és aggodalomra ad okot. Az én férjem több mint egy éve dolgozik külföldön. A mai napig a bőgés kerülget mindkettőnket, ha vissza kell mennie. :( Minden este beszélünk skypeon, voltunk kint nála mi is a gyerkőccel (most múlt 2 éves), és tavasszal kint fogant a kistesó. Nálunk az van tervben hogy jövő nyáron megyünk utána. Az evidens hogy sokáig nem lehet így élni, de hogy a te férjed már 3 hónap után ilyet produkál, ez csüggesztő! Remélem azért sikerül rendezni a dolgokat. Te nem beszéled esetleg a nyelvet, hogy kimenjetek ti is utána? Szorítok nektek!
2012. dec. 1. 13:56
 40/42 anonim ***** válasza:
39%

"Persze drágám,mert neki ez így teljes mértékben kényelmes volt,te dolgoztál helyette is......

Neki jobban kellett volna aggódnia,mert te voltál a kenyérkereső,ő meg hónapokig meresztette a fenekét,és

várta hogy te etesd őt,meg a gyerekeket.."

Ilyenkor zavar, ha egy férfit kell egy kis ideig eltartani? Bezzeg ha az anya otthon van és nem csinál semmit, csak gyerekkel foglalkozik, akkor meg megértő vagy. Érdekes a női agy.

2012. dec. 1. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!