Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem külföldön dolgozik,...

A férjem külföldön dolgozik, eleinte minden nap beszéltünk telefonon, már ingyen beszélhetnénk skype-n, de arra hivatkozik, hogy azért nem jelentkezett egyik-másik nap, mert fáradt volt este, nem sértő ez?

Figyelt kérdés

Az első havi béréből vett egy laptopot és adott lenne a lehetőség beszélni minden nap.Amikor hazajött nagy reményekkel vártam,örültünk is neki nagyon amikor 2 hónap után végre hazajöhetett,de úgy ment el ,mint egy rokon,nem úgy mint a párom,egyre mélyül a szakadék közöttünk úgy érzem.

Amikor először elment én hetekig sírtam este,most pedig sem ő nem említi már ,hogy nagyon nehezen bírná sem én nem érzem már úgy,kezdünk leszakadni egymásról :( .

Itthon megszünt a munkahelye és a környékünkön nincs is munkalehetőség ezért ment ki kényszerből külföldre dolgozni,nekem viszonylag stabil,tűrhetően fizető munkám van.

2012. dec. 1. 11:29
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

"Ha ennyire passzív,ha kommunikációról van szó,akkor hiába

tanácsoljuk azt,hogy beszéd meg vele,valószínű,hogy azért hárít,mert annyira nem igazán érdekli,hogy milyen helyzet

otthon"

Amikor mgeszünt a munkahelye itthon és hónapokig nekem volt csak bevételem,akkor ha én aggótam meg sem próbált nyugtatni,hanem azt mondta,hogy attól úgysem oldódik meg,hogy állandóan a problémákról beszélek neki,meg sem próbált nyugtatni,ha aggódtam,nem bíztatott,hanem magába zárkózott .

2012. dec. 1. 12:17
 22/42 A kérdező kommentje:
"aggótam" = aggódtam
2012. dec. 1. 12:18
 23/42 anonim ***** válasza:
23%

Figyel csak!

Ha valakinek hitele van,plusz nem olyan jók az anyagi körülményei,nem az a legfontosabb(család,gyerekek mellett),

hogy laptopot vegyen....

Hogy mire használhatja,nem tudom....

Viszont ha ilyen rideg,és nem kedves veled,nem mutatja ki,hogy mennyire szeret,könnyen lehet,hogy ő ezeket az érzéseket másnak adja,és ő is megkapja mástól....

Végül is férfi,kinn van,messze a családtól,szükségletei vannak....

Szeretkezni szoktatok ha otthon van,olyankor nem veszel észre semmi furcsát rajta?

2012. dec. 1. 12:20
 24/42 anonim ***** válasza:
95%

Apám is kint dolgozik, voltam kint nála, egy kis faluban, vagy városban, nem tudom melyik kategória, de úgy néz ki a napja, hogy 12 órát dolgozik, mire végez még épphogy van nyitva valami bolt, hogy vegyen valami kaját, de sokszor már ahhoz sincs kedve, utána meg legszívesebben pihenne. A telefon azért egy más kategória, csörög, felveszed, beszéltek, nem ott kell ülni a laptop előtt és meredni rá, hogy na vajon online vagy-e te is.

Az az igazság, hogy mikor én is fáradt vagyok, marhára nincs kedvem társalog, meg azt hallgatni, hogy mennyi nyűg és baj van.

Gondolom nem irodistának ment, mert afelől megnyugodhatsz, hogy a szakmunkás meg a munkás külföldieket széthajtják, amennyire csak lehet.

2012. dec. 1. 12:22
 25/42 A kérdező kommentje:

"Szeretkezni szoktatok ha otthon van,olyankor nem veszel észre semmi furcsát rajta?"

Idáig egyszer jött haza,de sajnos éppen haláleset történt a családban és nem ez volt a lényeg,hogy szeretkezzünk,a temetsét nem is várta meg,hanem visszautazott,úgyhogy gyakorlatilag több hónapja nem volt köztünk semmi.

2012. dec. 1. 12:23
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor mgeszünt a munkahelye itthon és hónapokig nekem volt csak bevételem,akkor ha én aggótam meg sem próbált nyugtatni,hanem azt mondta,hogy attól úgysem oldódik meg,hogy állandóan a problémákról beszélek neki,meg sem próbált nyugtatni,ha aggódtam,nem bíztatott,hanem magába zárkózott ."

Persze drágám,mert neki ez így teljes mértékben kényelmes volt,te dolgoztál helyette is......

Neki jobban kellett volna aggódnia,mert te voltál a kenyérkereső,ő meg hónapokig meresztette a fenekét,és

várta hogy te etesd őt,meg a gyerekeket....

Ez azért elég gáz,minnél többet írsz róla,annál inkább az jut eszembe,hogy ez a csávó,nem lehet valami nagy családszerető,felelősség teljes apuka.azt írod,szereti a gyerekeket,persze,megsimogatni,dédelgetni,mint egy házi állatot,de hónapokig nem érdekelte,hogy csak az anyjuk dolgozik,miből ruházkodik,esznek a gyerekek,ha ne adj Isten,anyucit is kirúgják..

most van pénze,de laptopra költi......

2012. dec. 1. 12:25
 27/42 anonim ***** válasza:
79%

ma 12:22

igen,de amikor otthon van,és nem dolgozik,szerintem(mindenki szerint)az a legfontosabb,hogy a családjával,és az esetleges gondokkal is foglalkozzon,elvégre őt is érintik,nem?

2012. dec. 1. 12:27
 28/42 A kérdező kommentje:
Minden lehetséges módon munkahelyet keresett,bele volt betegedve a helyzetbe,de azt nem szerette,hogy én annyit aggódtam ezen,idegesítette.
2012. dec. 1. 12:27
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Jolkepzett nyelvtudassal rendelkezo eu szemelyzetbol mindenhol kereslet van.Nezz utana es te is menj utana a gyerekekkel.
2012. dec. 1. 12:30
 30/42 anonim ***** válasza:
86%

az normális,hogy az ember aggódik....

hogyan fizeti ki a számlákat,miből eszik,ruházkodik....stb.

Szereted még,ő szeret téged,hogy érzed?

Úgy érzed meg tudjátok oldani,szerinted változni fog?

2012. dec. 1. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!