A férjem külföldön dolgozik, eleinte minden nap beszéltünk telefonon, már ingyen beszélhetnénk skype-n, de arra hivatkozik, hogy azért nem jelentkezett egyik-másik nap, mert fáradt volt este, nem sértő ez?
Az első havi béréből vett egy laptopot és adott lenne a lehetőség beszélni minden nap.Amikor hazajött nagy reményekkel vártam,örültünk is neki nagyon amikor 2 hónap után végre hazajöhetett,de úgy ment el ,mint egy rokon,nem úgy mint a párom,egyre mélyül a szakadék közöttünk úgy érzem.
Amikor először elment én hetekig sírtam este,most pedig sem ő nem említi már ,hogy nagyon nehezen bírná sem én nem érzem már úgy,kezdünk leszakadni egymásról :( .
Itthon megszünt a munkahelye és a környékünkön nincs is munkalehetőség ezért ment ki kényszerből külföldre dolgozni,nekem viszonylag stabil,tűrhetően fizető munkám van.
"Ha ennyire passzív,ha kommunikációról van szó,akkor hiába
tanácsoljuk azt,hogy beszéd meg vele,valószínű,hogy azért hárít,mert annyira nem igazán érdekli,hogy milyen helyzet
otthon"
Amikor mgeszünt a munkahelye itthon és hónapokig nekem volt csak bevételem,akkor ha én aggótam meg sem próbált nyugtatni,hanem azt mondta,hogy attól úgysem oldódik meg,hogy állandóan a problémákról beszélek neki,meg sem próbált nyugtatni,ha aggódtam,nem bíztatott,hanem magába zárkózott .
Figyel csak!
Ha valakinek hitele van,plusz nem olyan jók az anyagi körülményei,nem az a legfontosabb(család,gyerekek mellett),
hogy laptopot vegyen....
Hogy mire használhatja,nem tudom....
Viszont ha ilyen rideg,és nem kedves veled,nem mutatja ki,hogy mennyire szeret,könnyen lehet,hogy ő ezeket az érzéseket másnak adja,és ő is megkapja mástól....
Végül is férfi,kinn van,messze a családtól,szükségletei vannak....
Szeretkezni szoktatok ha otthon van,olyankor nem veszel észre semmi furcsát rajta?
Apám is kint dolgozik, voltam kint nála, egy kis faluban, vagy városban, nem tudom melyik kategória, de úgy néz ki a napja, hogy 12 órát dolgozik, mire végez még épphogy van nyitva valami bolt, hogy vegyen valami kaját, de sokszor már ahhoz sincs kedve, utána meg legszívesebben pihenne. A telefon azért egy más kategória, csörög, felveszed, beszéltek, nem ott kell ülni a laptop előtt és meredni rá, hogy na vajon online vagy-e te is.
Az az igazság, hogy mikor én is fáradt vagyok, marhára nincs kedvem társalog, meg azt hallgatni, hogy mennyi nyűg és baj van.
Gondolom nem irodistának ment, mert afelől megnyugodhatsz, hogy a szakmunkás meg a munkás külföldieket széthajtják, amennyire csak lehet.
"Szeretkezni szoktatok ha otthon van,olyankor nem veszel észre semmi furcsát rajta?"
Idáig egyszer jött haza,de sajnos éppen haláleset történt a családban és nem ez volt a lényeg,hogy szeretkezzünk,a temetsét nem is várta meg,hanem visszautazott,úgyhogy gyakorlatilag több hónapja nem volt köztünk semmi.
"Amikor mgeszünt a munkahelye itthon és hónapokig nekem volt csak bevételem,akkor ha én aggótam meg sem próbált nyugtatni,hanem azt mondta,hogy attól úgysem oldódik meg,hogy állandóan a problémákról beszélek neki,meg sem próbált nyugtatni,ha aggódtam,nem bíztatott,hanem magába zárkózott ."
Persze drágám,mert neki ez így teljes mértékben kényelmes volt,te dolgoztál helyette is......
Neki jobban kellett volna aggódnia,mert te voltál a kenyérkereső,ő meg hónapokig meresztette a fenekét,és
várta hogy te etesd őt,meg a gyerekeket....
Ez azért elég gáz,minnél többet írsz róla,annál inkább az jut eszembe,hogy ez a csávó,nem lehet valami nagy családszerető,felelősség teljes apuka.azt írod,szereti a gyerekeket,persze,megsimogatni,dédelgetni,mint egy házi állatot,de hónapokig nem érdekelte,hogy csak az anyjuk dolgozik,miből ruházkodik,esznek a gyerekek,ha ne adj Isten,anyucit is kirúgják..
most van pénze,de laptopra költi......
ma 12:22
igen,de amikor otthon van,és nem dolgozik,szerintem(mindenki szerint)az a legfontosabb,hogy a családjával,és az esetleges gondokkal is foglalkozzon,elvégre őt is érintik,nem?
az normális,hogy az ember aggódik....
hogyan fizeti ki a számlákat,miből eszik,ruházkodik....stb.
Szereted még,ő szeret téged,hogy érzed?
Úgy érzed meg tudjátok oldani,szerinted változni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!