32/89 anonim válasza:
Orfika.
Nálam ez viszi a pálmát.
33/89 anonim válasza:
Utolsó..most viccelsz?A mamám legjobb barátnője beceneve Babus volt.Még 80 évesen is Babusnak hívta,olyan édesek voltak :) Sajnos már egyikük sem él.Szerintem ebben semmi "hülye" nincs.
34/89 anonim válasza:
Utolsó vagyok,21:12nek szántam.
36/89 anonim válasza:
Radiátor ( létező cigány fiúnév).
37/89 anonim válasza:
Nintendó, ÖZSÉB xd ezen szakadtam, most akkor döntsük el, Erzsi vagy Béla? :D ill. Vilhelmina... :D Nővérem telefonos ügyfélszolgálatos volt, olyan embereket hívott fel, mint Ordas Farkas, meg vmi Napsugár...aki ráadásul full bunkó volt, szóval a Vihar jobb név lett volna neki :D meg Leopold...miez? Kevin...sorolhatnám...de az ÖZSÉB the best!
38/89 anonim válasza:
Ompoly (hagyományos magyar név)
Fodros (vezetéknév)hozzá
Felhő (keresztnév)
egy irattárban dolgoztam és itt láttam ezeket, valamint
Troll, Tirpák (vezetéknevek)
Végh Béla LÉTEZIK!!!!!!!
és felesége NEM nem Véghné XY, Végh Béláné fiuk szintúgy
Végh Béla :DDDDDDDDDDD
40/89 anonim válasza:
off:He-he beirtam a facebookra,ogy Végh Béla és van nem is egy :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!