Szerintetek egy egyedülálló 30 év körüli fiatal elköltözzön a szüleitől?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 18:17
42/48 A kérdező kommentje:
Szerintem se lehetsz úgy önálló, ahogy itt az egyik válaszoló írja. De szerintem még többgenerációsban sem teljesen. Nem ugyanaz, mintha saját lakásod van, ahol tényleg minden a te bajod, nem viszik ki helyetted a kukát és nem lapátolják el a havat.
2012. dec. 4. 11:21
43/48 A kérdező kommentje:
természetesen itt házra értettem, de többgenerációs lakások remélhetőleg nincsenek :)
2012. dec. 4. 11:21
46/48 anonim válasza:
Én most leszek 24, de már azzal b..ogatnak h költözzek el otthonról, az anyámék nyakán élek meg ilyesmik. Igen, szeretnék elköltözni, de jelenleg nincs múnkám, de ha lesz én saját lakásra akarok összegyüjteni, vagy külföldi munkára... Meg alapból tök nagy, emeletes lakásban élünk, így miért menjek? El tudnék én lenni albérletben is a macskámmal, de ahhoz alaphangon kéne 100 ezer körül (de inkább felett) keresnem hogy tudjak mindent fizetni, meg magamra is költeni.
47/48 anonim válasza:
van aki még 40 évesen is az anyjával-apjával él.. na?
48/48 anonim válasza:
Szerintem ha nincs senkid akkor nem kell elkoltozni és igy egy csomo pénzt is megsporolhatsz. Őszintén mi értelme lenne egyedul lakni egy lyukban amire csak koltod a penzt? Valakinek ez jelenti a felnőtté válást, hogy egyedül él és lenézi azokat akiknek nem sürgős elköltözni otthonról, de szerintem nem ettől lesz valaki felnőtt, hanem attól, hogy milyen ember. Én egy hatalmas csakádi házban lakom eszem ágában sincs elmenni egy retkes albérletbe egyedül..más meg azt gondol amit akar le se sza.om kb.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!