Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesítő módon az ex valahogy...

Idegesítő módon az ex valahogy mindig megjelenik az életünkben. Tépjem meg?!

Figyelt kérdés

Szívességet kér, segíteni akar, valakinek ki akarja önteni a szívét. Elegem van. Fél éve vagyunk együtt, az ex kb 2 hónapja rendszeresen email-ezik, telefonálgat. Kb 2-3 naponta. Azt mondja barátkozni akar. Nem csak a párommal akar jóba lenni, velem is. Néha tenyérbemászó képe van. Ötletek?

19 éves lány

(Az ex 21 éves, párom 25)

2009. aug. 18. 14:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez már télleg nagyon idegesítő lehet. :S Én a helyedben összebeszélnék a pároddal és menjetek el együtt valahova. Véletlenségből egy olyan helyre menjetek el ketten ahol biztos összetalálkoztok a csajjal. Aztán ketten beszélgessetek el vele, de ne csak olyan tutyimutyi módra, hogy: "Légyszíves...", hanem mondjátok meg neki a magatokét, kérdezze meg a párod, hogy miért erőlködik annyira ha ő má párszor elküldte... Oktassátok ki és hagyjátok ott a francba. Ha a párodnak is elege van belőle miért nem lép fel igazi férfiként?
2009. aug. 19. 10:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek igaza van,pontosan ezt kell tenni,ketten elbeszélgetni vele.Nem kell bunkónak lenni,de hatázottnak.Viszont ha ez sem használ én tényleg pokollá tenném az életét
2009. aug. 19. 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Muszáj rosszban lenni az ex-szel vagy teljesen eltávolodni tőle? Már bocs, de ismerek több esetet, ahol a szakítás után igenis megmaradt a barátság és a jó kapcsolat, segítik egymást, ha van valami, összejárnak, jóban vannak, ez miért bűn? Hiszen VELED IS barátkozni akar a párod exe, nem csak a pároddal. Próbálj változtatni a felfogásodon, mi lenne, ha hirtelen te válnál ex-szé?
2009. aug. 19. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
12:21-es. Asszem érthetően leírta a kérdező, hogy a párja se akar semmi az extől. Ha meg a kérdezőnek nem köszön akkor amikor egyedül van, akkor nem hiszem hogy barátkozni akarna vele.
2009. aug. 19. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:
12:21es egy....no comment,nem tudsz olvasni??Ez mar zaklatas!Te hogy viselnéd ha a párod exe rátelepedne arra akit szeretsz?Egyértelműen nem kártyázni akar vele!Pfff,fogadok,még egy "bogáncs"vagy
2009. aug. 19. 13:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Már a párom is beszélt vele. Persze normálisan. Ha barátkozni akar, miért ennyire ragadósan teszi? Vegye észre, én nem vagyok kíváncsi rá. Ha valaki egyszer nem köszön, mert épp "nem vesz észre", oké. De hogy folyamatosan heteken át...ha ráköszönök, akkor sem, az azért elég egyértelmű. Délután elmentem a páromért, megvártam a munkahelye előtt (gyalog elég hamar odaérünk). Na kis látok ott "sétálgatni"? Persze, hogy az ex az. Odamentem hozzá, megkérdeztem mit keres itt. Válasz: valami jó felsőt akar venni, és a környéken nézelődött, és arra gondolt, beköszön a páromnak.

Ezek után ne akadjak ki? Ne akarjam megtépni??!!

Türelmes ember vagyok, de ebből már elég. Szó nélkül ott hagytam, bementem a páromhoz, és megkértem a kollegáját hogy kocsival vigyen el minket valahova.

2009. aug. 19. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem a párodnak talán imponál még, hogy ezt csinálja, nem lehet? Tényleg nem bántásból mondom. Ha igy folytatja én a helyedben valahogyan kiszúrnék vele, de nagyon rendesen. Vagy valahogyan nyilvánosan kinevetném, a párommal együtt, hogy nagyon ciki legyen neki. Azután azt hiszem, elmenne a kedve a "zaklatástól".
2009. aug. 19. 18:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Felhívtam az exet, megbeszéltem vele egy találkozót (van a városunkban egy nagy szökőkút a sétálóutcánál), és elkezdtem vele normálisan beszélgetni, "legyünk jó barátnők" címszóval. Aztán belelöktem a szökőkútba,és kiosztottam. Mondtam neki, hogyha még egyszer meglátom a párom közelébe, kikaparom a szemeit.Majd taxival hazajöttem. Atz hittem erősebb nálam, de kiderült szombaton, hogy nem. :)
2009. aug. 24. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!