Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesítő módon az ex valahogy...

Idegesítő módon az ex valahogy mindig megjelenik az életünkben. Tépjem meg?!

Figyelt kérdés

Szívességet kér, segíteni akar, valakinek ki akarja önteni a szívét. Elegem van. Fél éve vagyunk együtt, az ex kb 2 hónapja rendszeresen email-ezik, telefonálgat. Kb 2-3 naponta. Azt mondja barátkozni akar. Nem csak a párommal akar jóba lenni, velem is. Néha tenyérbemászó képe van. Ötletek?

19 éves lány

(Az ex 21 éves, párom 25)

2009. aug. 18. 14:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
MEgtépni? Kicsit több méltóságot. Ha barátkozni akar, hadd barátkozzon. Majd észreveszi, hogy nem tartotok igényt a társaságára. Nem lehet megmondani neki, hogy ne haragudj, van elég barátom, ha pedig az páromat akarod visszakapni, akkor mondd meg nyíltan???
2009. aug. 18. 14:55
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Ne tépd meg! Régi igazság: Tartsd közel magadhoz a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet. Jobb, ha tudod mit csinál, hidd el. Ugyanebben a cipőben jártam én is. Meghívtam kávézni hozzánk (együtt éltünk a párommal és így pofátlankodott közénk), beszélgettünk. Egy ideig sokat jött, aztán a saját taktikáját fordítottam ellene: szemtelenül kedves voltam, már-már idegesítően és persze "nem szándékosan" gúnyos és utálatos.
2009. aug. 18. 15:00
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Én őszintén rákérdeznék tőle hogy mik a szándékai mit akar.

Megmondanám neki hogy nagyon vigyázzon mit csinál és hogyan mert egy gyanús tett és neki vége. Az én vőlegényemet fölkereste msn-en a volt csaja. Én léptem vele kapcsolatba először. Megmondtam neki hogy ha bármilyen hátsó szándéka van felejtse is el mert nagyon megbánja. Elbeszélgettem vele elég határozottan. Azóta már többször beszéltünk és nincs köztünk harag. Ami a múltba volt az a múltba volt. Amíg nem mozdul a párodra addig nincs okod megtépni. Ha mégis akkor meg az összes haját szedd ki!

2009. aug. 18. 15:05
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Fel kell venni, és valami "na mesélj, mi újság!" bátorítást belemondani és avval a svunggal a telefont belefordítani a fotelbe, és hadd mondja a bútorkárpitnak. Szaporodjon csak a telefonszámlája!

Sőt, ha pl. letakarod a telefont ilyenkor pl. törölközővel, akkor kellően nagy a csendet hall, és rájön, hogy mi van. Néhány ilyen semmibe-beszélés eléggé meg szokta sérteni az embereket ahhoz, hogy ne telefonálgassanak.

- E-mail: a legtöbb levelező programban be lehet állítani spam (nem kívánatos reklámlevél) szűrőt. Minősítsétek a leveleit spam-nek! Anélkül törlődnek, hogy tudnátok róla, hogy bármit is küldött volna :)

De sms-t, e-mailt lehet törölni olvasatlanul is :)

- Esetleges személyes megjelenés: "most nem érünk rá", és nem kell beengedni.

- De akár találkozót is megbeszélhettek vele, amire persze eszetek ágában sincs odamenni. Odacitáljátok egy hihető helyre, hadd fogyjon a pénze, ideje stb., hadd várjon, és ha valaha szóbahozza, akkor széttárjátok a kezeteket, hogy bocsi, de halaszthatatlan dolog jött közbe.

2009. aug. 18. 15:15
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Utolsóval teljesen egyetértek!!
2009. aug. 18. 15:34
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A leányzó sajnos 2 buszmegállóval arrébb lakik, tehát busszal 5 perc alatt itt van.

Mondtam neki, hogy köszi de én nem akarok vele barátkozni. Párommal 1 hétvégére telefont cseréltünk. Jött 1 sms: "szia, mi újság? Felhívhatlak? Depis vagyok, jó lenne ha elmondhatnám valakinek." Válaszoltam neki: rendben, hívj. De csak ennyit. felhívott, felvettem, de nem szóltam bele. Így kezdte: Na szia nyuszókám... Fogtam, lecsaptam a telefont. Email-ben ilyeneket ír, hogy: rég láttuk egymást, nem gondolod hogy találkoznunk kellene? Párom már számot cserélt, a régit nekem adta. Persze az sms-ek ugyanúgy jöttek.

Élőben már többször találkoztunk, akkor sohasem köszönt ha egyedül voltam. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elviselni ezt a nyálas stílusát. Gondoltam rá, hogy feljelentem, de hát 2naponta hív párszor, meg ír sms-t, valószínűleg csak kiröhögnének. A párom utálja, attól nem félek hogy el tudná csábítani. De akkor is bosszantó.

2009. aug. 18. 15:59
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
Milenne, ha megkérnéd a párodat hogy rendezze le a lánnyal?
2009. aug. 18. 16:08
 8/18 A kérdező kommentje:
Természetesen már az első hét után párom felkereste, hogy hagyjon minket békén. Ő hagyta el a páromat egy másik ffiért. (Aki mellesleg felcsinálta és elhagyta. A csajszi az abortuszra is a páromtól kért pénzt, mert nem volt neki. Mondtam, hogy jó adjon neki, mert megsajnáltam a csajt. Talán itt követtem el a hibát).
2009. aug. 18. 16:13
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Email cimet lehet változtatni. Ma már egy sim kártya sem olyan drága, 3-4-ezer Ft. Az lehet a legnagyobb gondod, hogy az ismerősöknek meg kell adni az új számot és e-mail cimet. De ha neked nem köszön a lány akkor biztosan nem veled akar barátkozni! Mindenesetre a megtépést hanyagold, azzal csak veszitesz a máltóságodból és azt mutatod neki, hogy féltékeny vagy rá - amit neki nem kell tudnia, igaz? :)
2009. aug. 19. 04:27
 10/18 A kérdező kommentje:

Az email címét is megváltoztattuk, telefon szám csere is megvolt. Költözzünk el?

Az internet miatta vezetékes telefont nem tudjuk lemondani, és hát a barátom címét is tudja. Tudja hol dolgozik, tudja kb. mikor végez, merrefelé jön haza. Minden hol ott van.

Írtam neki egy sms-t a régi számról(ami jelenleg nálam van), hogy nagyon csúnyán kitépem az összes szál haját ha még egyszer a barátom közelébe megy.

Válaszolt: "nem tudom mit vagy úgy kiakadva, tényleg csak a barátja szeretnék lenni. Ne legyél ilyen féltékeny hülye p*csa mert akkor biztosan visszajön hozzám."

A kártyát azonnal a szemetesbe dobtam, megmondtam nem foglalkozom vele. Reggel 5:45kor tök "véletlenül" ott sétálgatott a párom munkahelye előtt.

2009. aug. 19. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!