Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez zaklatásnak számít?

Ez zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés
A szomszédba költözött egy férfi és a barátnője, úgy fél éve. Barátom és a férfi egész jól kijöttek egymással eleinte. Közvetlen mellettünk lévő házban laknak. Azt vettem észre, hogy ha kimegyek az udvarra(játszani a kutyával, faleveleket összeszedni, ruhát teregetni, stb), ő kijön a házból, és engem figyel. Sokszor azt veszem észre, hogy a házuk falának támaszkodik összefont karral, és engem bámul. Ha kimegyek labdázni a kutyával akkor ő is kijön, elkezd játszani a saját kutyájukkal, majd amikor én bemegyek, akkor ő is. Lassan már nem merek kimenni a kertbe, mert akkor száz százalék, hogy kijön bámulni. Aztán valamelyik nap odahívott magához, valami ostoba ürüggyel, majd megkérdezte, hogy nem e akarok meginni vele egy kávét. Természetesen nemet mondtam. Ez az egész azóta tart , amióta egyszer áthívtak magukhoz a barátnőjével, mert vettek egy kutyát, és meg akarták mutatni. Akkor ott voltunk kb 3 órát, beszélgettem vele elég sokat, kiderült, hogy sok közös dolog van bennünk(zene, filmek, stb). És a hosszabb beszélgetés óta van ez.(4 hónapja) Azóta vett már névnapomra ajándékot is. A barátom már megkérte, hogy ezt fejezze be, de nem érdekli. Elég frusztráló, hogy ha kimegyek a kertbe, ez rögtön rongyol utánam, nem szól semmit, csak bámul a képembe. De mindig, egy alkalmat nem tudok mondani, amikor ez ne jött volna utánam, amikor itthon volt. Mit csináljak? Hiába beszélek vele, hiába beszél vele bárki, nem érti meg. Amúgy én itthon dolgozom, ő meg munkanélküli. Ti mit tennétek a helyemben? Én már a feljelentésen agyalok....de semmit nem tesz a folytonos nézésen kívül, de már ez is kicsinál.
2012. nov. 30. 17:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A videofelvétel jó ötlet, ha olyan telefonod van, minden alkalommal vedd fel. Ezenkivül uszítsd rá a kutyát, ha olyan:) Ha esetleg ajánlatokat tesz, akkor tarts a zsebedben egy diktafont és játszd le a barátnőjének. Kerítést is mindenképp olyat válasszatok amin nem lehet átlátni és nem tud rajta lyukat ütni sem. Ezenkivül használd ki hogy fodrász vagy, pletykáld el mindenkinek a dolgot és egy idő után csak a csaja fülébe jut, és rájön, h nem zörög a haraszt....
2012. dec. 3. 11:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Azt élvezik az ilyenek,ha az akit zaklatnak kényelmetlenül érzi magát,zavarba jön mert így ők lehetnek a domináns fél a "kapcsolatban".Addig nem fogja abbahagyni amíg érzi,hogy feszélyez téged és azon erőlködsz,hogy hogyan tudnád leállítani. Próbáld meg viccként felfogni a dolgot,ne hagyd ,hogy terrorizáljon.Legyél te a domináns!
2013. jan. 13. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!