Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez zaklatásnak számít? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zaklatásnak számít? (bővebben len)

Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem és mondta,hogy nem akar többet látni. Eltelt 1 hónap és oda mentem a sulijához,hogy beszéljünk-elkezdtünk beszélni,de nem jutottunk düllőre ezért 1 hétre rá újra odamentem,hogy tisztázzuk a helyzetet, megint nem sikerült... írtam neki egy levelet e-mailen,hogy gondolja meg ezt. A helyzet hogy az ügyvédje felhívott hogy fel fognak jelenteni(!) van félni valóm?
2012. szept. 30. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Van. Hagyd békén.
2012. szept. 30. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

de mért nem hagyod békén? Nem lehet felfogni,hogy vége?

Nem hinném,hogy rendőrökhöz szaladna hanem 1-2 jófiú kap el

2012. szept. 30. 18:33
 3/5 Évike147 ***** válasza:
100%
hát először is, ha ügyvédet küld rád, akkor semmit nem akar, így tehát az emberi méltóságodat tartsd meg és ne alázkodj meg előtte. Másrészt nem tudom, hogy mit tehetnek ilyen esetben, de biztos nem viccből hívott fel az ügyvéd. Hagyd, keress mást, biztosan találni fogsz olyan lányt aki nem küld el.
2012. szept. 30. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Hagyd békén, mert ezzel, hogy a nyakára jársz, sokkal jobban lejártod magad, mintha békén hagynád.

Én tuti megveretnélek egy idő után.

Gondolj bele fordítva. Neked hogy esne, ha valaki, aki nem érdekel már, így zaklatna?? Azt akarod, hogy totálisan megutáljon?

2012. szept. 30. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd békém. Kimondta, hogy vége, nem akar többet látni. Tartsd tiszteletben a döntését!
2012. szept. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!