Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom anyukája azt mondta...

Párom anyukája azt mondta hogy addig nem vagyunk családtagok, amíg a fia nem vesz feleségül. Hogy viselkedjek vele ezek után?

Figyelt kérdés

A karácsony miatt került szóba. Tavaly náluk voltunk szenteste, idén hármasban ünnepelünk itthon a kisbabánkkal. Amikor ezt elmondtuk azt mondta hogy nem baj, úgysem vagyunk családtagok (én és a baba) mert nem vagyunk házasok a fiával.

Ti mit reagáltatok volna?

2012. nov. 30. 16:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Én lefagytam, nem is válaszoltam.

A párom mondta hogy semmi köze ahhoz hogy házasok vagyunk-e, és hogy neki mi vagyunk a családja. Jól összevesztek úgyhogy el is jöttünk.

Ez vasárnap volt, azóta nem jutottam dűlőre hogy mi legyen.

2012. nov. 30. 16:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Hasonló helyzetben vagyok ! Igaz , hogy a mi babánk még csak a pociban van ! Január 5 vagyok kiírva , anyósék 3 órányira kocsikázására lakik ! Nem sok hangulatom van 9 hónapos terhesen odáig utazni ! Erre ő azt mondta , hogy jól van , de akkor az unokjára se lesz majd kíváncsi , és ha valami baj lesz ne őt hívjam ! De nekem egyik fülemen be másikon ki ! Hisz tudom , hogy egy pár napig meg lesz sértődve , majd felhív és bocsánatot kér !

2012. nov. 30. 16:55
 13/24 anonim ***** válasza:
40%
Nyilvan nagyon rosszul esett neki, hogy nem akartok menni, ezert valami olyat akart mondani, amivel jol megbanthat. Szegeny... Na mindegy. En lehet hogy megkerdeztem volna, hogy tavaly meg a csaladja voltam, hogy lehet hogy iden mar nem?
2012. nov. 30. 17:02
 14/24 A kérdező kommentje:
Már tavaly is szerettünk volna külön ünnepelni de hatalmas patáliát csapott, így engedtünk neki. Már akkor is megmondtuk hogy az az utolsó alkalom. 8 hónapos terhes voltam, tudta hogy jön a baba.
2012. nov. 30. 17:14
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
Most gondolj bele, nem tudom mennyi idos a parod, de tegyuk fel hogy 25 eves. 25 evig minden karacsonyt az anyjaval toltott. Nehez megemeszteni, hogy innentol nem igy lesz. Faj neki, fajdalmat akar hát okozni.
2012. nov. 30. 17:17
 16/24 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.... Az én családomnak teljesen természetes hogy már saját családjuk van a gyerekeknek, akkor a családdal töltik a szentestét.

Páromnak van egy nővére, ő sem tölti otthon az ünnepeket legalább 6 éve, amióta ismerem őket.

2012. nov. 30. 17:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy termeszetes. De csak anyosodrol irtal. Egyedul van? Apos nincs? Masik gyerek a csaladban? Ha maganyos, akkor ertheto, hogy nem tudja elfogadni.
2012. nov. 30. 17:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahány ház annyi szokás. A te családodnak az a természetes, az ő anyjának meg az ellenkezője. Mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar (annak ellenére mondom ezt, hogy én is a te családod illetve a te nézőpontodat osztom).

Az már más kérdés, hogy ez így megfogalmazva szerintem nem volt fair részéről, és jogosan érezheted megbántva magadat.

Amit a helyedben tennék, hogy kb hidegen hagyna, amit az anyós gondol az esetről, és remekül elkarácsonyoznék a pároddal + gyerekkel.

2012. nov. 30. 17:24
 19/24 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy a párom nővére sincs náluk szentestén.

Ha ezt az egészet 23-án húztuk volna elő, akkor megérteném a haragját. De már lassan 1 éve tudja, hogy nem így lesz.

2012. nov. 30. 17:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerüen túl akaratos. Nem vesz titeket komolyan.

És még önző is. Hisz még én is tudom, (akinek nincs gyereke), hogy babával nagyon nem egyszerű jönni-menni.

Hagyjad. Ha ti tartjátok magatokat az elhangzottakhoz, akkor majd rájön anyuci, hogy a kisfia felnőtt, családos ember.

Nem tudom hanyas voltam már. De ahogy írtam: "Halál nyugalommal nyugtáznám a szavait." Nehogy már ezen idegeskedjetek. Magának csinálja a drámát.

2012. nov. 30. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!