Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Mit lehet kezdeni egy olyan férjjel, aki megrekedt gyerekszinten?

Figyelt kérdés

úgy viselkedik(hozzáállás) mint egy gyerek

tőlem is ezt várja

semmi felnőttség nincs

2012. nov. 30. 06:50
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

ha csak ez lenne és mellette felnőtt élet(nem elmenés otthonról, hanem beszélgetés legalább) is lenne, akkor még talán belefér

de nincs

2012. nov. 30. 07:14
 12/31 A kérdező kommentje:

12 éve nem voltak gyerekeink, akkor nem volt ilyen.

Jártuk a világot, beszélgettünk, terveztük, megvalósítottunk. Most ebből semmi nincs, hanem lett csak a játék.

2012. nov. 30. 07:15
 13/31 anonim ***** válasza:
78%

Nekem se az jön le, hogy gyerekes a viselkedése. Szerintem sok nő összetenné a kezét ha a férje boldogan, hosszabb ideig játszana a gyermekükkel.

Azzal sincs baj, hogy dolgozik. Ezt a részt nem is értem. :)

A többi meg a kommunikáción múlik. Nem beszélget veled (ennek biztos van oka, hiszen az emberek akaratlanul is kommunikálnak egymással, szóval nem lehet, csak az egyik felet hibáztatni ha két ember között ez nem működik) Ha pedig neked ez kevés akkor add a tudtára, hogy szeretnéd ha többet beszélgetnétek, tervezgetnétek a jövőt stb. Nem körülírva, hanem egyértelműen kimondva.

"van valami műszaki hiba, ne hívjak szerelőt, majd ő megcsinálja". Nem, nem kell várni a "majd"-ra, ki kell hívni a szerelőt és kész! Ha én a férjemet megkérem valamire és nem segít benne, mindig azt szoktam mondani,hogy köszi a segítséget akkor majd én elintézem. Érdekesen módon ilyenkor egyből megtudja csinálni...

Szerintem te is tutyimutyin állsz egy kicsit a dologhoz, mert ha annyira fontos lenne bármi megjavítása akkor azonnal kihívnál egy szakembert és nem várnál hónapokig, hogy talán majd egyszer lesz belőle valami. Felnőtt nőként egy kicsit legyél határozottabb, önállóbb!

2012. nov. 30. 07:24
 14/31 A kérdező kommentje:

Nem is a viselkedése a gyerekes (magatartás), hanem gyerek szinten van, azt csinálja, amit egy gyerek.

Rengetegszer mondom neki, hogy beszélgessünk mélyebben. Ha jobb napja van, azt mondja, hogy ok - de mégse beszélünk..máskor meg azt, hogy idióta vagyok,minek beszélgetni, amikor játszani kell a gyerekekkel.

Volt, hogy kihívtam a hűtőszerelőt. Akkora patália lett belőle, hogy zengett a ház, hogy mit szólok bele az ügyeibe, nem vagyok türelmes, hogy vártam már 5 hónapot és zavart, hogy ha kinyitom a hűtőajtót kifolyik egy liter víz.

Eljött keresztapám...megszerelte a szekrényajtót...apósom a számítógépes asztalt próbálta javítani...ez is baj volt.

A munkát azért írtam, mert amikor dolgozik, akkor nincs itthon, nem tudunk beszélni. Ha meg itthon van, csak játszik. Ez a két üzemmódja van.

2012. nov. 30. 07:34
 15/31 A kérdező kommentje:

"köszi a segítséget akkor majd én elintézem"

válasza: Te ne próbáld beosztani az én időm. Hisztizel. Megsértődik, duzzog, nem szól hozzám van gúnyoldóik.

De nem csinálja meg csak azért sem hetekig még.

2012. nov. 30. 07:36
 16/31 A kérdező kommentje:
olyan,mintha nem lenne férjem, mintha egyedülálló magányos lennék lelkiekben
2012. nov. 30. 07:38
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Visszapörgetni az időt és nem hozzámenni.

Most természetesen én leszek a szemét a hülye válaszommal, de az az igazság, hogy mindenki magának választ. Te a rossz döntésednek iszod a levét, mint ahogyan sok másik nő.

Gondolom a "beszélj vele" jellegű tanácsokat a hajadra is kenheted akár, mert ha valakinek ilyen az alaptermészete, akkor az a világért sem fog megváltozni. Békélj meg vele, örülj annak, hogy foglalkozik a gyerekkel, ha már rosszul választottál, legalább vedd észre, hogy ez még mindig jobb, mintha egy szenvedélybeteggel, hűtlen férfival lennél együtt.

2012. nov. 30. 07:38
 18/31 A kérdező kommentje:

Nekem szükségem van beszélgetésre. Amikor babák voltak még depis lettem, mert hónapokig nem beszéltem senkivel.

Amikor idejön egy barátnő, minek jön az ide, csak zavar. Az, hogy én elmenjek, nem szabad, nekem gyerekeim vannak, mért gondolom, hogy elmászkálhatnék.

2012. nov. 30. 07:43
 19/31 anonim ***** válasza:

07:24 vagyok.

Sajnos akkor egy ilyen emberrel nem lehet együtt élni, legalábbis te nem tudsz együtt élni vele, mert zavarnak benne dolgok.

Ha pedig így viselkedik, a te igyekezeted ellenére akkor nem lehet vele mit csinálni. Vagy tűröd tovább és megpróbálod elfogadni amilyen vagy nem maradsz vele együtt, hanem keresel egy olyan társat aki neked megfelel és képes vagy vele hosszabb távon együtt élni.

2012. nov. 30. 07:43
 20/31 A kérdező kommentje:
Én azt az utat keresem, ahol meg tudom vele értetni, hogy ha újra igazi kapcsolódásunk lenne, akkor sokkal szebb élményeink lennének nekünk, mint családnak.
2012. nov. 30. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!