Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Mit lehet kezdeni egy olyan férjjel, aki megrekedt gyerekszinten?

Figyelt kérdés

úgy viselkedik(hozzáállás) mint egy gyerek

tőlem is ezt várja

semmi felnőttség nincs

2012. nov. 30. 06:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Ezt tudtad gondolom mikor megismerted.
2012. nov. 30. 06:56
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
En nem tettem volna fel ezt a kerdest ide, csak idegesited majd magadat a valaszokon...
2012. nov. 30. 07:00
 3/31 anonim ***** válasza:
83%
Kifejthetnéd bővebben, példákkal bemutatva! Mert ez a "semmi felnőttség nincs" nem sokat mond ebben a formában.
2012. nov. 30. 07:00
 4/31 anonim ***** válasza:
77%

Én is olyan pasi vagyok. 33f

De attól tartok hogy én már így halok meg.

Hülyegyerek maradok.

Bár én soha nem vártam el a páromtól ugyanezt sőt!!!

Mellém mindenkor egy felnőtt nő való.

2012. nov. 30. 07:01
 5/31 A kérdező kommentje:

nem vettem észre

most tudatosult, hogy ez sok bajunk gyökere

2012. nov. 30. 07:03
 6/31 A kérdező kommentje:

pld

velem soha nem beszélget, mert nem ér rám...vagy dolgozik, vagy játszik a gyerekekkel

játszik= játékokkal vagy a játszótéren, nem olyan játékokkal, ami fejleszt vagy tanít vele...pld medzsboksz

soha nem beszélgetünk, nem tervezgetünk, csak elmegy a nap azzal, hogy játszik a gyerekekkel...eljön heti bevásárlásra, az igaz...de minden mást én csinálok...és ha pld mosogtok, akkor minek mosogatok ahelyett, h játszanék velük, leszarom a gyerekeim így szerinte

2012. nov. 30. 07:05
 7/31 A kérdező kommentje:

van valami műszaki hiba, ne hívjak szerelőt, majd ő megcsinálja

kb 10 hónap múlva...de a fűtésre 2 évet vártam,mire nem kellett nagytakarítást csinálni a fürdőben a lehulló cirkó dolgok miatt naponta 2x

2012. nov. 30. 07:06
 8/31 anonim ***** válasza:
67%

Ez nekem még annyira nem nem gyerekes viselkedés.

Sokkal több időt szeretne veletek tölteni.

De egy régi baráti párról kiderült azért válnak mert a srác megrekedt a tini korban. Ott a problémák: Buli, minden hétvégén játszott a gyerekkel hetente egy órát kb ja és megcsalta az asszonyt a bulikban.És a legfontosabb minden munka büdös volt.

Probléma kezelése: Válás 4 év után, gyerekkel hazaköltözés szülőkhöz.

2012. nov. 30. 07:09
 9/31 A kérdező kommentje:

Az én párom fiatalabb korban van, mint a te ismerősöd.:(

Ez vajon úgy működik, hogy ha elkezdene felnőni, akkor a páromból is előbb tini lenne? :(

A több időt ő úgy gondolja, hogy játszunk megállás nélkül. Tologassam az autót, építsen sínekből miközben a ház romokban áll.....és főzni se főzzek, majd rendelünk, mert az is elvonja az időt a játszástól

2012. nov. 30. 07:13
 10/31 anonim ***** válasza:
84%
Ha ez zavar, nem megyek hozza. Ha hozza megyek, az azt jelenti. Hogy elfogadom ezzel együtt. Egy felnőtt embert nem lehet megváltoztatni.
2012. nov. 30. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!