Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem a ferjem megcsal,...

Azt hiszem a ferjem megcsal, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyukam azt mondja koltozek haza a gyerekkel.

A baratnom szerint tegyek ugy mintha minden rendben lenne, legyek kedves es boldog akkor ott hogyja a szeretojet...

Nyiltan nem valotta nekem be, de a jelek erre utalnak.

2012. nov. 29. 23:46
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
57%

A 21 -es vagyok.Nem tudom,miért 0 % os a hsz -om?Valami elmebeteg garázdálkodik itt???

Leírtam a véleményem ,igaz még azelőtt,mielőtt a kérdést kiíró újból hozzászólt volna.

Így már tényleg úgy tűnik, hogy megcsalt ,sajnos, de nem meri bevallani....

2012. nov. 30. 18:28
 42/51 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani de szerintem a kérdezőnek van nagyobb baja is a százalékodnál.. amúgy ne vedd magadra, ők ezt is élvezik annyira unalmas az életük.
2012. nov. 30. 19:39
 43/51 anonim ***** válasza:
85%
Igazából a gépen könnyű utána nézni hogy ki mit csinált rajta.Hát Úgy néz ki hogy ő utánad nézett.Én úgy látom hogy nem egyenrangú a kapcsolatotok.Ő egy rafináltabb ember lehet te pedig egy érzékenyebb jobb lelkű nő. Ha téged ilyen bizonytalanságban tud tartani,és tudniillik a bizonytalanságnál nincs rosszabb érzés.És aki ilyen fájdalmakat okoz és játszik a felesége érzéseivel,mert ha nem tenné akkor nem írtad volna ki a kérdést az oldalra.Tehát meg sem fordulnának ilyen gondolatok a fejedben mint amiket leírtál.Szerintem ne hagyd magad,a férjednek legyél egy kicsit összeszedettebb mikor beszélgettek,és ne hagyd hogy félre beszéljen,csak egyenes választ várj és fogadj el.Mert ha így maradnak a dolgok,hát nem leszel boldog ember,és ez a gyerekeidre is ki fog hatni,nekik is rossz és rossz lesz ha boldogtalan vagy vagy leszel.
2012. dec. 1. 00:20
 44/51 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ilyen esetben könnyű kicsalni a férjedből a zöld szemű szörnyet,erre utal az is hogy ő utána néz hogy te mit csinálsz.Én a helyedben egy kicsit megváltoznék és igazodnék az ő viselkedéséhez hogy ha te így akkor én meg így csinálom.Első körben lekódolnám a telefonomat.Több szabadidős programot csinálnék Nélküle.Pl kicsit elhanyagolnám a háztartást (de csak neki,nem a gyerekeknek,)aztán elmennék a barátnőimhez,vagy beülnék velük valahová kikapcsolódni jól érezni magamat.A gyerekeket hétvégére elvinném édesanyámékhoz,és én még bulizni is elmennék.De mondjuk lehet hogy igazítanám a szokásaihoz pl ha ő hajnalig túlórázik,én meg elmennék bulizni akkor.

Biztos nem hagynám magam neki hogy manipuláljon,és ő azt csináljon amit akar.Hát nem.

2012. dec. 1. 00:31
 45/51 anonim ***** válasza:
56%

"Azt mondta hogy ha igy is van azt senki nem valja be, es azert mert nem akarnak fajdalmat okozni annak akit szeretnek. "

Ilyen nincs, ez mekkora baromság, te jó ég!!

Ne haragudj de a férjed valami hihetetlenül gyáva alak!!

Egyrészt ha megcsalt, nem szeret, de nem meri elmondani.

Ha te nem rontottál el semmit, de ő félrelép, az is gyávaság.

Hogy nem meri bevallani, csak kerülgeti a témát meg terel, az is gyávaság.

Mi a fenéről beszélgettetek ha gyakorlatilag semmit sem mondott el?!

Ígérgetni mindenki tud, de ő már bebizonyította, hogy milyen. Félrelép, ok nélkül, és még be sem meri vallani... Ááá, bocs, de nagyon undorító viselkedés ez. Ezt is nyugodtan megmutathatod neki!

2012. dec. 1. 00:49
 46/51 anonim ***** válasza:
72%
41-es! Nem csak ennél a kérdésnél van ez így szerintem is unatkozik valaki és mindenkit lepontoz. Jó játék h... gyerekeknek.
2012. dec. 1. 10:20
 47/51 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2012. dec. 2. 18:47
 48/51 A kérdező kommentje:

Lassan egy hete a szuleimnel vagyunk, ott hagytam a ferjem.

Most minden nap iszik hivogat, ide jon edesapam meg el kuldi.

Vegul sirva valotta be hogy megcsalt a koleganojevel.

Amit azonnal meg is bant, de a lany nem tobbet akart.

Azt mondta csak egyszer tortent meg, es a szokasos duma hogy minket szeret es az elete nelkulunk semmi...

2012. dec. 13. 23:59
 49/51 anonim ***** válasza:
Sajnálom, őszintén, de közben nem értelek. eddig is tudtad, hogy a férjed megcsal, mégis vele maradtál, most ki is mondta és elhagytad. Az emberek sokszor azt mondják, hogy az igazságra éheznek, gyakran mégsem tetszik nekik az íze, ha feltálalják. Ettől függetlenül szerintem jól döntöttél, de szinte abban is biztos vagyok, hogy meg fogsz bocsátani. Legyetek boldogok, vele vagy nélküle, sok szerencsét.
2012. dec. 14. 09:37
 50/51 anonim ***** válasza:

32es vagyok

sajnálom

te látod a kapcsolatotokat, hogy mit bír el

ha vissza is mész hozzá, akkor se add magad könnyen

a lepontozónak meg üzenem, hogy nyugodtan olvassa el újra az írásom vagy söprögessen inkább a háza körül

2012. dec. 14. 09:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!