Azt hiszem a ferjem megcsal, most mit tegyek?
Anyukam azt mondja koltozek haza a gyerekkel.
A baratnom szerint tegyek ugy mintha minden rendben lenne, legyek kedves es boldog akkor ott hogyja a szeretojet...
Nyiltan nem valotta nekem be, de a jelek erre utalnak.
A 21 -es vagyok.Nem tudom,miért 0 % os a hsz -om?Valami elmebeteg garázdálkodik itt???
Leírtam a véleményem ,igaz még azelőtt,mielőtt a kérdést kiíró újból hozzászólt volna.
Így már tényleg úgy tűnik, hogy megcsalt ,sajnos, de nem meri bevallani....
Szerintem ilyen esetben könnyű kicsalni a férjedből a zöld szemű szörnyet,erre utal az is hogy ő utána néz hogy te mit csinálsz.Én a helyedben egy kicsit megváltoznék és igazodnék az ő viselkedéséhez hogy ha te így akkor én meg így csinálom.Első körben lekódolnám a telefonomat.Több szabadidős programot csinálnék Nélküle.Pl kicsit elhanyagolnám a háztartást (de csak neki,nem a gyerekeknek,)aztán elmennék a barátnőimhez,vagy beülnék velük valahová kikapcsolódni jól érezni magamat.A gyerekeket hétvégére elvinném édesanyámékhoz,és én még bulizni is elmennék.De mondjuk lehet hogy igazítanám a szokásaihoz pl ha ő hajnalig túlórázik,én meg elmennék bulizni akkor.
Biztos nem hagynám magam neki hogy manipuláljon,és ő azt csináljon amit akar.Hát nem.
"Azt mondta hogy ha igy is van azt senki nem valja be, es azert mert nem akarnak fajdalmat okozni annak akit szeretnek. "
Ilyen nincs, ez mekkora baromság, te jó ég!!
Ne haragudj de a férjed valami hihetetlenül gyáva alak!!
Egyrészt ha megcsalt, nem szeret, de nem meri elmondani.
Ha te nem rontottál el semmit, de ő félrelép, az is gyávaság.
Hogy nem meri bevallani, csak kerülgeti a témát meg terel, az is gyávaság.
Mi a fenéről beszélgettetek ha gyakorlatilag semmit sem mondott el?!
Ígérgetni mindenki tud, de ő már bebizonyította, hogy milyen. Félrelép, ok nélkül, és még be sem meri vallani... Ááá, bocs, de nagyon undorító viselkedés ez. Ezt is nyugodtan megmutathatod neki!
Lassan egy hete a szuleimnel vagyunk, ott hagytam a ferjem.
Most minden nap iszik hivogat, ide jon edesapam meg el kuldi.
Vegul sirva valotta be hogy megcsalt a koleganojevel.
Amit azonnal meg is bant, de a lany nem tobbet akart.
Azt mondta csak egyszer tortent meg, es a szokasos duma hogy minket szeret es az elete nelkulunk semmi...
32es vagyok
sajnálom
te látod a kapcsolatotokat, hogy mit bír el
ha vissza is mész hozzá, akkor se add magad könnyen
a lepontozónak meg üzenem, hogy nyugodtan olvassa el újra az írásom vagy söprögessen inkább a háza körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!