Azt hiszem a ferjem megcsal, most mit tegyek?
Anyukam azt mondja koltozek haza a gyerekkel.
A baratnom szerint tegyek ugy mintha minden rendben lenne, legyek kedves es boldog akkor ott hogyja a szeretojet...
Nyiltan nem valotta nekem be, de a jelek erre utalnak.
Kérdezz rá szó szerint, hogy "megcsalsz?", és ha terel, csak tedd fel újra a kérdést.
Vagy legközelebb a hétvégén ne menj a szüleidhez, csak mondd azt, aztán lesd ki mit csinál, amíg te nem vagy otthon.
intrepid!
Nem jó dolog elvált nőnek lenni gyerekkel? És egy megcsaló férj tűrő, lelkileg, nőiségében megalázott feleségének jobb lenni? Bocs, de inkább leszek "elvált nő, akiért nem kapkodnak a férfiak" méltósággal és nyugalomban, mint egy megalázott csicska, aki főz, mos a férjére, miközben az megalázza és félredug ha kedve tartja.
Tudod, van akinek a méltósága erősebb annál, mint hogy kapkodnak-e utána a férfiak vagy nem. Egy nő önérzetét és emberi értékét és boldogságát nem csak az határozza meg, hogy kell-e valami faroknak vagy sem, hanem kicsit más, fontosabb dolgok is számítanak a boldogság tekintetében.
Az utolsó hozzászóló, egy kulturált választ adott, amivel csak egyet tudok érteni!
A többi szinte csak úszít, hogy váljál el.
Az is tök normális szerintük, hogy kutakodsz a párod telefonjában.
Ha meg már a wc-re is viszi az már valóban válóok.
Tisztelt bíróság!
Elválok, mert a férjem a wc-re magával viszi a telefonját, és nem tudok belenézni!
...meg túlórázik is!
...meg a gyíkon is azt írták a szinglik, hogy váljak el.
Szerinted nem röhejes???
"6 eve dolgozik ennel a cegnel soha nem kellett tuloraznia csak mostanaban." Ez teljesen normalis a mai világban. Rengeteg embert elkuldenek, a munkájukat a maradék végzi, kénytelen túlórazni. " A mobiltelefonjat meg a wc re is magaval viszi. " Szerintem 100-bol minimum 80-90 szinten. Én is.
"Es valahogy le is kodolta hogy ne lehesen bele nezni" az enyém is le van, nem szeretem, ha matatjak, de nincs titkolnivalom "( de az enyemet nap mint nap hasznalja)" ha zavar, ne engedd neki, kódolt le te is, vagy mondd, hogy Drágám, addig én is játszhat ok a tieddel?, "este lemegy cigit venni (annak ellenere hogy a nadragjaban van egy dobozzal) ". Lehet hogy a feszültséget akarja levezetni egy kis maga nyal es elég furán, talán bántóan hangzana, ha azt mondana, hogy Édes, egy kis maganyra vágyom., "ideges ha csorog a mobilja," a túlóra öböl ítélve gond lehet a munkahelyen, azért is lehet ideges egy telefonhívástol. " eddig mindig jott velunk hetvegen a szuleimhez mostanaban faradt es nincs kedve, " Tudod, a szuleimnel apam reszerol ez valook volt: minden hetvegen az anyosnal, hat nem errol almodik az e,ber, meg akkor sem, ha imadja az anyost. Ezek miatt nekem eszembe se jutna megcsalásra gondolni.
Ha egy férj megcsalja a feleségét, akkor a feleség legalább annyira hibás ebben! Nincs nyugodt otthona, a feleségnek a gyerek a legfontosabb, csak vele törődik éjjel-nappal, nem beszélget a férjével a problémáiról stb.
Komolyan el kell egymással beszélgetni, nem azonnal gyanúsítgatni és főleg NEM elválni! A gyerek érdeke a legfontosabb! Neki az apjára is szüksége van. Szép dolog a női önérzet, de az anya felelőssége fontosabb.
Igaz, ma divat elválni, és egyedül nevelni a gyereket. De csak a sok elvált nő biztat erre.
Ha nekem nem sikerült a házasságom, akkor neked se legyen jobb elven.
A barátnődnek van igaza. De egyáltalán nem biztos, hogy a férjednek van szeretője. Sőt, ha meggyanúsítod, azzal teszed tönkre a házasságod. Bizalom nélkül nincs jó házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!