Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem a ferjem megcsal,...

Azt hiszem a ferjem megcsal, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyukam azt mondja koltozek haza a gyerekkel.

A baratnom szerint tegyek ugy mintha minden rendben lenne, legyek kedves es boldog akkor ott hogyja a szeretojet...

Nyiltan nem valotta nekem be, de a jelek erre utalnak.

2012. nov. 29. 23:46
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
22%

Én is azt mondom,amit előttem szólók.Egyátalán nem biztos ,hogy megcsal, de ha igen se a válás legyen az első reakció.

A jelek ugyan gynúsak, de mint írták is előttem, azokra is lehet logikus magyarázat.

Egyedül ami nem tetszik, az a férjed ködösítése.Miért nem lehet egyszerűen megmondani, nem nem csallak meg...csak, ez meg az van, ezt érthetted félre.

Szerintem kérdezz rá mégegyszer.Próbálj meg beszélgetni vele, egy kellemes vacsora keretében...

2012. nov. 30. 07:32
 22/51 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

A ferjem megtalalta a gepen a kerdesem es meg par valaszt is elolvasott az ejszaka. Majdnem reggelig beszeltunk.

Nagyon sokszor elmondta hogy szeret, es szeretne meg egy gyereket. Es mindent megigert, azt mondta nem olyan minden mint regen, meg annal is jobb.

De arra a kerdesre hogy megcsal e, nem igazan valaszolt.

Azt mondta hogy ha igy is van azt senki nem valja be, es azert mert nem akarnak fajdalmat okozni annak akit szeretnek. Ebbol arra kovetkeztettem hogy igen van vagy volt valakije. Mar nem birtam tovabb es sirni kezdtem, annyira fajt. kerdeztem hogy mit rontottam el, de azt mondta hogy semmit! Reggel nem ebresztett fel csak smst kuldot hogy szeret es siet haza.

De en meg mindig nem nyugodtam meg.

Bocsanat ha kicsit ossze vissza irtam

2012. nov. 30. 09:01
 23/51 anonim ***** válasza:
27%

Engem személy szerint nem az zavarna, ha lefeküdt volna egyszer mással(nem esne jól de megesik), hanem a sumák. Én emiatt konfrontálnám. Én nem bírom a feszültséget és a bizonytalanságot, sokkal kevésbé mint a fétékenységet.Ki nem rúgnám, de például már csak egészségügyileg sem szívesen osztozom a férjemen másokkal.

Szerintem beszélni kell, és Ő mondja meg mi van és hogyan tovább! Ha tagad, az lehet annak a jele, hogy a viszony nem komoly, a voksát nálad tette le. De ha sértődött vagy, akkor ragaszkodj a kiengeszteléshez!

2012. nov. 30. 09:05
 24/51 anonim ***** válasza:
24%

Oké, megcsalt. De veled akar lenni, téged szeret, téged választ.

Te dönts. Én hisztiből nem válnék. Szereted? Ha igen, és együtt akarsz vele lenni, a ma éjszaka az új játékszabályok felállításáról szóljon (amiben kivédheted, hogy máskor is megbántson).

Gyereket többet mondjuk nem mernék szülni neki....

2012. nov. 30. 09:07
 25/51 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem kevésbé lett volna fájdalmas ha azt mondja megcsaltalak megbántam téged szeretlek kérlek bocsáss meg stb... mint ez a duma hogy nem vallják be. Engem ez nagyon bosszantana sajnálom :S
2012. nov. 30. 10:02
 26/51 anonim ***** válasza:
68%
hát ilyen válaszra,nekem is tutifix lenne hogy igen,megcsalt :(
2012. nov. 30. 10:11
 27/51 anonim ***** válasza:
72%

"Nagyon sokszor elmondta hogy szeret, es szeretne meg egy gyereket"

Na azért legyél észnél. Miféle ember az, aki a megcsalást még egy gyerekkel orvosolná? Miért, hogy te még ennyire se merj pattogni, amikor rájössz az újabb hazugságokra? Mert a félrejárás, a hűség, az mindig döntés kérdése, ha a férjed egyszer már úgy döntött, hogy megteszi, akkor hiába csinál neked egy csomó gyereket, csak annál lazábban veszi majd a dolgokat.

2012. nov. 30. 10:15
 28/51 anonim ***** válasza:
78%

Még jó, hogy szeretne még gyereket.

Akkor otthon lennél, mindig lenne kaja meg rend, és a gyerek lefoglalna annyira, hogy ne vedd észre, hogy félrejár.

2012. nov. 30. 10:29
 29/51 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ez rosszabb, mintha kimondta volna az igazat. Én a helyedben azt mondanám, hogyha nem mondja el kivel, hányszor csalt meg, hogy hosszú viszonyt folytatott e, vagy csak egy éjszakás kalandja volt, akkor elválok és elmegyek, ha elmondja, bevallja őszintén, akkor még együtt lehetünk, maradhatunk.
2012. nov. 30. 12:22
 30/51 anonim ***** válasza:
69%
Ha már megcsalt, legalább az igazság alapján dönthesd el, hogy akarsz e még mellette lenni, ne fél információk alapján.
2012. nov. 30. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!