Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem a ferjem megcsal,...

Azt hiszem a ferjem megcsal, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyukam azt mondja koltozek haza a gyerekkel.

A baratnom szerint tegyek ugy mintha minden rendben lenne, legyek kedves es boldog akkor ott hogyja a szeretojet...

Nyiltan nem valotta nekem be, de a jelek erre utalnak.

2012. nov. 29. 23:46
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
40%
Én is azt csinálnám amit a 29-es ír. Szépen mondja el az igazat, mert annyit megérdemelsz!!!
2012. nov. 30. 14:21
 32/51 anonim ***** válasza:
26%

Kicsit úgy néz ki, mintha megcsalt volna és a másik fél akarná tovább, de ő nem

a másik meg hívogatja

a munkahelyén meg túlóra van

vagy ki tudja

nyilván ha zavar, akkor kideríted az okát

a találgatásnak nincs értelme, csak félrevisz

2012. nov. 30. 14:32
 33/51 anonim ***** válasza:
35%
Aki egyszer megcsalt az sajnos máskor is meg fogja tenni!!!:(
2012. nov. 30. 14:57
 34/51 anonim ***** válasza:
68%

egyáltalán nem értek egyet azzal, aki azt írta, hogy hisztiből ne hagyd el, bár megcsalt a párod. Milyen világban élünk? Meg h nem az a baj, h megcsalt, hanem h sumákol? Úristen. Egy nő legyen nő, legyen büszke, tisztelje a párja, szerelme! És ne az legyen, hogy amikor épp kedve tartja, akkor félrelép, majd jól megbánja előtted és te megbocsátasz.

Más nőt ölelt, mást kívánt, máshoz bújt, mással feküdt egy ágyban! én nagyon kiborulnék,és ha vele is maradnék, állandóan ez lenne a fejemben, minden késésnél megfordulna a fejemben, h vajon hol marad? ha csörren a telefonja, hogy vajon a nője az? ha rámnéz, akkor vajon rá gondol?

Azt hiszem, leírtam mindent.

22L

2012. nov. 30. 15:02
 35/51 anonim ***** válasza:
72%
az ember másképp itéli meg a dolgokat 22 évesen 32,42,... évesen
2012. nov. 30. 15:31
 36/51 anonim ***** válasza:
41%
Akkor most vagy csak viszonya volt, de megbánta, vagy nagyon jó színész és továbbra is van kapcsolata... nem mondom hogy hagyd ott, de én azt tenném. Ez volt a véleményem, dönts úgy, ahogy neked jobb.
2012. nov. 30. 15:46
 37/51 anonim ***** válasza:
81%
Lefordítom neked,mit mondott a férjed: megcsaltalak,de ha nem mondom ezt így ki, akkor olyan,mintha nem történt volna semmi,te meg gondolj,amit akarsz! Ja és szánom bánom,ezért csináljunk még egy gyereket,mert az megoldás a problémára! Addig se foglalkozol azzal,h félred.gtam. Szeretlek, mi mást mondhatnék,pusztán azért dugtam a farkam másba,mert téged szeretlek,értsd meg! Sietek haza,azért mentem reggel korán,mert így munka előtt intézem el a csajom és időben haza tudok érni! => kb. Ezt gondolta a férjed,csak gyáva,és ahhoz már nem elég vastag a farka,hogy beismerje! Nem lennék a helyedben!
2012. nov. 30. 15:59
 38/51 anonim ***** válasza:
37%
Tényleg érdekes,hogy a férjed ilyen kifogást talál.Ha nem csalt meg,akkor miért nem meri kimondani,hogy nincs senkije sem.Így csak köntörfalaz.
2012. nov. 30. 16:50
 39/51 anonim ***** válasza:
63%

nem hiszti ez, szerintem a megcsalas valook. eleg sokfele kulturanal igy van ez, eleg regtol, nem veletlenul. de embere valogatja. van aki megbocsatobb, felenkebb, nem annyira mer lepni, nem akarok itt feltuzelni senkit valasra ha o maga nem akarja. en biztos hogy valnek, inkabb elvagyok egyedul mint egy rossz kapcsolatban. a maganyt jobban turom mint a stresszt es a megalaztatast.

egyebkent az igaz hogy a megcsalasrol 2 ember tehet es mindig oka van. viszont mivel senki nem tokeletes, ok MINDIG lesz. a huseg nem erzelem, hanem dontes.

2012. nov. 30. 18:14
 40/51 anonim ***** válasza:
26%
Kedves 22 éves...ha majd 32 éves vagy 42 éves leszel, lehet hogy addigra megtanulod, hogy a párod a partnered, nem a birtoktárgyad vagy a tulajdonod. Egy másik ember, akinek, mint neked is, szintén vannak botlásai, tévedései, rossz döntései. A félrelépése nem azt jelenti, hogy a TE tulajdonodat valaki gonoszul megrongálta, hanem hogy hiba került a kettőtök kapcsolatába, amin esetleg dolgozni kellene, együtt.
2012. nov. 30. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!