Azt hiszem a ferjem megcsal, most mit tegyek?
Anyukam azt mondja koltozek haza a gyerekkel.
A baratnom szerint tegyek ugy mintha minden rendben lenne, legyek kedves es boldog akkor ott hogyja a szeretojet...
Nyiltan nem valotta nekem be, de a jelek erre utalnak.
Kicsit úgy néz ki, mintha megcsalt volna és a másik fél akarná tovább, de ő nem
a másik meg hívogatja
a munkahelyén meg túlóra van
vagy ki tudja
nyilván ha zavar, akkor kideríted az okát
a találgatásnak nincs értelme, csak félrevisz
egyáltalán nem értek egyet azzal, aki azt írta, hogy hisztiből ne hagyd el, bár megcsalt a párod. Milyen világban élünk? Meg h nem az a baj, h megcsalt, hanem h sumákol? Úristen. Egy nő legyen nő, legyen büszke, tisztelje a párja, szerelme! És ne az legyen, hogy amikor épp kedve tartja, akkor félrelép, majd jól megbánja előtted és te megbocsátasz.
Más nőt ölelt, mást kívánt, máshoz bújt, mással feküdt egy ágyban! én nagyon kiborulnék,és ha vele is maradnék, állandóan ez lenne a fejemben, minden késésnél megfordulna a fejemben, h vajon hol marad? ha csörren a telefonja, hogy vajon a nője az? ha rámnéz, akkor vajon rá gondol?
Azt hiszem, leírtam mindent.
22L
nem hiszti ez, szerintem a megcsalas valook. eleg sokfele kulturanal igy van ez, eleg regtol, nem veletlenul. de embere valogatja. van aki megbocsatobb, felenkebb, nem annyira mer lepni, nem akarok itt feltuzelni senkit valasra ha o maga nem akarja. en biztos hogy valnek, inkabb elvagyok egyedul mint egy rossz kapcsolatban. a maganyt jobban turom mint a stresszt es a megalaztatast.
egyebkent az igaz hogy a megcsalasrol 2 ember tehet es mindig oka van. viszont mivel senki nem tokeletes, ok MINDIG lesz. a huseg nem erzelem, hanem dontes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!