Tetszenek nektek a Luca, Aurélia és Márió nevek?
Figyelt kérdés
Igy szeretném elnevezni majd a gyerekeimet .2012. nov. 29. 18:47
2/32 anonim válasza:
HÁt a Márió abszolút nem...ismerek egy srácot ilyen névvel, nagyon rendes, jófej meg minden, de basszus :S CIgány név :/ Ő is utálja.
A Lucával szerintem semmi gond, kedves név, az Aurélia annyira nem tetszik, de elmegy.
3/32 anonim válasza:
A Luca igen,a másik kettő egy kicsit sem.
4/32 anonim válasza:
A Luca igen, a többi nem.. Az Aurélia szappanoperás, egy visítozó vörös 50-es brazil takarító ugrik be róla.. A Máriót meg hagyjuk is..
5/32 anonim válasza:
A Luca olyan aranyos :)) a többi nem tetszik nekem se
6/32 anonim válasza:
Luca nem a gáz, a másik kettő annál inkább!
8/32 anonim válasza:
A Luca tetszik, de mostanában már minden negyedik kislány Luca. A Márió nekem nagyon külföldi hangzású. Meg mindig a videójáték jut róla eszembe. Az Aurélia meg kicsit úgy hangzik, mint egy századfordulós vénkisasszony neve, de lehet, hogy pont ezért tetszik. Viszont Aurélia nevet csak szőke kislánynak tanácsos adni.
9/32 anonim válasza:
a luca tetszik, a többi az cigány név, szóval NEM!
10/32 anonim válasza:
miert csak szokenek? az,hogy te azzal tudod elképzelni,az egy dolog
az Aurélia nekem tetszik, a Luca es a mario nem igazán.
de lehet ezeket becezni? nem hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!