Mit gondoltok a Mókus Luca nevről?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 17:49
1/21 anonim válasza:
Őszintén? Mintha valami magyar meséből lenne a TV Maci alatt. Aranyos, de ha valaki így mutatkozna be... ehh...
2/21 anonim válasza:
Hogy a csajt Mókus Lucának hívják. Mégis mit gondoljak róla?
3/21 anonim válasza:
Ha a Mókus a vezetékneve, akkor az elég gáz. A Luca szerintem nagyon szép név. A Mókuson esetleg változtasson ő vagy a család (mondjuk Mónus-ra vagy Mákos-ra).
4/21 anonim válasza:
11 éve ment egy ovis műsor:Mókus Luca tanodája
5/21 anonim válasza:
Szia! Mókus Luca vagyok!
Első reakcióm: pfff ez most komoly? :D
6/21 anonim válasza:
Ez a teljes név, vagy két keresztnév és mondjuk Kovács Mókus Luca. Mondjuk egy élő embernek adni tényleg nagyon gáz, inkább tényleg csak mese figurának! Tényleg volt olyan, hogy Mókus Luca tanodája.
7/21 anonim válasza:
Jaja, volt egy ilyen kis újság gyerekeknek, a húgomnak is vettem belőle, mikor pici volt.
8/21 anonim válasza:
A Luca szép név, de a Mókus mint vezetéknév tényleg csak valami mesealaknak megy el.
Ha lesz egy öccse, nehogy Misi legyen :D
10/21 anonim válasza:
Azt, hogy gyerekmese szereplője, ahogy írták már.
Marianna, vagy Martina az már jobb, eg jól is hangzik vle szerintem egy m betűs név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!