Szerintetek, mit gondoltok az alul megfogalmazott kérdésről?
A családom tönkre tett anyagilag,és lelkileg is.2-3 évig folyamatos terrorban éltem itthon,mára kezd javulni a helyzet.Előtte nővéremmel(külön él a férjével) jó kapcsolatunk van,ma már az adott helyzet miatt nem beszélünk,maximum a kötelező köröket lefutjuk.Most,hogy kezd nyugodtabb lenni a helyzet itthon,kezd tisztulni nekem is a látásmódom,kezdem átlátni a helyzetet,és már nagyon bánom,hogy elrontottam az életemből 2év minden egyes napját.
Ti mit gondolnátok róla,ha semmi úton módon való elköszönés nélkül elköltöznék egyszer itthonról,és az életjeleimet teljesen megszüntetném a családom irányában.Szerintetek?Sajnos ez nem egy kamaszkori eset....16-17évesen csak rontottak fokozatosan a helyzeten,de 3éve elkezdődött súlyosabban romlani a helyzet,így teljesen ember kerülő lettem,csak ha muszáj,akkor tartózkodom közöttük.Barátkozni nehezemre esik,csak a hibáimat látom(mert szerintem csak azok vannak valóban).A költözés jót tehetne nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!