Egy ezelőtti kérdésről jutott eszembe. Vélemény? (lent)
Lehet, hogy alkalomadtán még eszébe jut letesztelni:)
Biztos, ami biztos alapon!
Én azért odafigyelnék,engem ne etessen senki.
Mi van ha csak 99-re meleg és kíváncsi lesz ( bármelyikük )
"Tegyük fel, boldogan éldegél egy férfi meg egy nő párkapcsolatban. Egy nap a nő összeismerkedik a munkahelyén egy pasival, és nagyon jól elvannak, annál is inkább mert a pasi 100ra meleg."
Nos... Az én ismerettségi körömben egy igencsak furcsa, de nem olyan ritka helyzet adódott, mint ahogy az ember gondolná!
A nő fiatalkori barátja teljesen meleg volt, ezt a férj is tudta, és minden neheztelés nélkül elfogadta a "harmas" kapcsolatot. Egészen addig, amíg egyszer a feleség kétheti távollét utan arra jött haza, hogy a "kedves" barát szabályszerűen elcsábította a férjet, akiben ezek szerint amúgy is lehettek némi biszex hajlamok... Most aztan ott van a szerencsétlen ná, két szék között a pad alatt!
És ezt nem poénnak írtam, ez így történt... Azóta (2 éve) a két krapek boldogan él együtt, és fizetik a nőnek közösen a két gyermek után járó gyerektartást! A volt feleség, szegény, meg csak verheti a fejét a falba, hogy most aztán se férj, se barát!
Hát így is lehet nézni a dolgokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!