Mit szólnál ha túl szőrös feleséged lenne?
Voltam már mindenfelé kivizsgálásom,semmit sem találtak, azt mondták ilyen alkat vagyok.Szőrös az arcom,a fenekem,kezem stb.. mindenem. 3 hetente járok gyantáztatni,,igényes nő vagyok,de ez a probléma akkor is fent ál.
Te el tudnál fogadni így egy nőt?
Félek hogy így nem lesz férjem...
24/N
kicsit sajnálom a lányokat, hogy nem annyira elfogadott, ha szőrösek. mert amúgy jó érzés szőrösnek lenni. olyan, mintha valami állat féle lenne az ember, valami majom pl :D és a nők ezt nem élvezhetik ki magukon.
amúgy én is el tudnám fogadni. de a humoron is sok múlik. ha a nő feszült emiatt az más, mintha röhög.
Szió.Hetente kell gyantázni az arcom máskülömben olyan lennék mint egy férfi.Komolyan..bajszom és szakállam van.A testem 80%a szőrős,beleértve fenék láb kar hát mell has,lehet ez több is 80%nál.
Férjemet csak az arcom zavarja néha ha elsumákolom a gyantázást a többi nem.Szoktunk vele poénkodni is,nem veszem magamra.
Férfihormonom majdnem olyan magas mint egy férfié,plusz PCOS is vagyok,emiatt hosszú évekig nem lehetett kisbabánk.van egy gyógyszer amit szednem kellet hogy a hormon leszoritsuk normál környékére,de ez egy fogamzásgátló féle és csak meghatározott ideig lehet szedni.Szedhetnék steroidot de azt meg nem szeretnék akkor inkább maradok jeti.
Én is szőrös vagyok, teljes arcgyantára mondjuk nincs szükségem, de áll-, bajusztájékon nagyon is (ráadásul a növekedési fázisban baromira zavaró, hogy még nem nőtt ki, hogy kiszedhessem, de a fekete pötty már látszik).
A lábamon konkrétan fonni lehetne, ha épp nincs leszedve, a fenekem és a karom is szőrös.
A férjem elfogad és szeret így is, mondhatni, szőröstül-bőröstül. Te is megtalálod a párod!!
24-es válaszadó nagyon aranyos választ adott! :) Sok sikert nektek.
Amúgy az én barátom folyamatosan megjegyzi, h milyen szőrös a karom persze csak heccel vele.(hozzáteszem nem láttam még olyan szőrös karú férfit se mint amilyen az enyém) xD.
Nyáron kénytelen vagyok azt is a csuklómtól a vállamig szőrteleníteni, mert a buszon megőrülnek ha meglátnak.
Amúgy attól még lehet barátod/férjed, csak az foglalkozik ilyesmivel aki nem nézett előtte magába. Mindenkinem van vmi hibája ami a másikban zavaró lehet.
nekem is van ilyen "problémám".Van pici bajszom is, azt mindig gyantáztatom,a combom is szőrös, és még pajesznál is szokott lenni elvétve szőr,azt is szedem.Nem szégyellem mert ember vagyok :DIgényes vagyok magamra, de ez ellen nem tudok mit csinálni :)
Aki meg így nem fogad el, annak meg puszi nyaljon sót :D
Bár én nem vagyok extrábban szőrös, de nekem is meg vannak a magam testi bajai: pikkelysömör. Gyógyíthatatlan, max. tünetmentesíthető és ha épp rossz passzban van "Őfelsége", akkor bokától-tokáig olyan vagyok.
Mégis van párom már nagyon-nagyon sok éve, szóval nem kell aggódni! :)
Aki szeret sok mindent képes elfogadni!
23/L
Ha gondolod, én szívesen elveszlek feleségül. :-)
<egy szőrös fiú>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!