Mit szólnál ha túl szőrös feleséged lenne?
Voltam már mindenfelé kivizsgálásom,semmit sem találtak, azt mondták ilyen alkat vagyok.Szőrös az arcom,a fenekem,kezem stb.. mindenem. 3 hetente járok gyantáztatni,,igényes nő vagyok,de ez a probléma akkor is fent ál.
Te el tudnál fogadni így egy nőt?
Félek hogy így nem lesz férjem...
24/N
Dehogynem lesz!
VAn egy ismerősöm, rendesen olyan az arca mint egy férfinak, mármint olyan szőrös, ő is gyantáztatja és ráadásul túlsúlyos is, de egyébként nagyon szép csaj lenne ,pasija na az mindig volt, mert nagyon szeretetreméltó és jó humorú.
Szia!
Sajnos nekem is szőrös a kezem, hátam, hasam, lábam :S :(
Én még nem voltam orvosnál vele cikinek érzem de muszáj leszek elmenni. A lábamat szoktam borotválni a többit nem.
Én is félek, hogy nem lesz barátom :S De ne aggódj biztos fogsz találni valakit aki úgy fogad el ahogy vagy :)
21/L
A sok csupasz béka után már komolyan mondom üdítő változatosság lenne némi szőrt tapintani a kezem alatt egy nőn is. Elvégre azért vagyunk emberek, hogy legyen rajtunk.
Am alkatilag milyen paramétereid vannak?
Én már megszoktam hogy minden kérésnél vannak ellentétek.
De én két lánnyal is ismerkedtem, az egyik szőke volt, hasa-háta-karja szőrös (szőke) és nem zavart. Másik fekete hajú volt, természetesen a szőre is fekete a kezén, az arcán szőke. Az sem zavart.
Ugyanis én a való életben élek és nem a címlapokon. Az hogy valaki a hónalját vagy a p*ncijánál borotválja (bár én az utóbbit is szeretem kicsit szőrösen, szexi), egy dolog. De azért mindenhol nem lehet. És nem is kell.
Én is ilyen vagyok,de én még nem fordultam vele orvoshoz,habár pajzsmirigy-alulműködéses vagyok,lehet az okozza.Kis helyes fekete bajszom,szakállam van,bármelyik férfi megirigyelné.Fenekemen,combomon,hasamon is hosszú fekete szőr nő.Borzalmas,én tudom mennyire.Állandó szőrtelenítés...Annyira utálom!De ne aggódj!Biztos elfogad minket majd így valaki!
Üdv,egy sorstárs.
nekem a hasam és hátul a csípőmnél volt sötét szőrös
egész nyáron kint sültem a napon azóta szőkék és így már nem zavarnak annyira
nem merek szőrteleníteni nehogy megerősödjenek
bajszomat végleges szőrtelenítéssel megcsináltattam, 2 alkalom elég volt, most csak pár szál rövid szőke pehely van
karomon is szőkék lettek a napozástól
úgy vagyok vele hogy ha igazán szeret egy pasi elfogad ilyennek... ha meg nem akkor meg nem ő illik hozzám!
Sorstárs vagyok én is.. Férjnél vagyok, ő elfogadott ilyennek. Tudja, hogy minden napom úgy indul, hogy fél órát elszöszmötölök a fürdőben, olyankor elrendezem az arcom, nekem az a legzavaróbb. Én a borotváig még nem jutottam el, de rengeteget csipeszelek fekete szálakat. Ami nem fekete, az legalább jó hosszú. Olyan 2-3 hetente az egész arcom legyantázom. Plusz a naponta csipeszelgetés.. Szóval elfoglalt vagyok a javából... Eleinte nem tudta, hogy van ez a problémám, jól elrejtettem előle, a kapcsolat 2. évében derülhetett ki számára, amikor elmondtam, és jól fogadta, szeretettel közelített, nem úgy, mint valami szörnyhöz, sokat jelentett nekem.
Téged is el lehet fogadni, sokan vagyunk ezzel így, ne gubózz be miatta, kezeld lazán. Az a tapasztalatom, hogy sokkal hamarabb is "rájöhetett" volna, vagy elmondhattam volna (már ha észre nem vette, csak nem szólt), mert hatalmas szeretet van benne, és természetesen ezzel együtt jár az elfogadás is.
6-os: nekem is volt ilyen röntgenem, és rajta volt, hogy spina bifida, de nem szólt semmit a doktor néni. (Más miatt vizsgált.)
És nekem is pont ott van egy ilyen szőrcsík, hátam csupasz, seggem csupasz, csípőm nem. Ez egyébként komoly dolog?
sosem az a ciki, ha valakinek van vmi testi hibája, hanem az, ha valaki igénytelen.
ha igyekszel erre figyelni, és nem úgy nézek ki mint egy hapsi, akkor biztos lesz olyan fiú, aki szeret és elfogad.
nekem is vannak itt-ott szőrszálak, pl a combom hátsó részén. nyaralás előtt egy gyanta, amúgy meg nem érdekel. a páromat sem. ameddig nem lehet pödörni a bajszomat, addig minden ok :D ha hagynám, sztem lehetne, de a gyanta csodákra képes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!