Te mennyire könnyen alkalmazkodsz a párod fura mániáihoz? Főleg ha nem értesz velük egyet?
Az én kedvesem kijelentette, mikor kifordítva volt rajtam a pizsamafelső, h ez nem jó így, mert akkor az egész életemben mindent fordítva csinálok vagy nem tudom...kicsit kiröhögtem, mert totál buta babonának hittem.. Következőleg a zoknit húztam fel kifordítva, akkor meg azt mondta h ne csináljam már, őt ez tényleg zavarja. Mondtam én elhiszem de én ilyenekben nem hiszek...és ő azt mondta h legalább a kedvéért figyelnék rá, az bántja, h mondta h ez őt zavarja és én semmibe vettem.
Ez nekem olyan fura, hisz ez csak pizsama, meg zokni...és nem értem ez miért fontos? ti mit kezdtek ilyen helyzetekben?
Mániák? Sorolom..42 éves pasi..
Tisztaságmániás,rendmániás,kórós zoknipároztató, minden este felmos,minden használat után letörölgeti a biciklit kívül belül,észreveszi,ha 1 cm-el odébb áll az asztal..persze még ő is röhög magán, még ez a szerencse.:-D
ÉS 1 év alatt nincs egy közös számunk,ennek ellenére imádjuk egymást.Sok-sok humorral,csak így tovább! :-D
Nem kellemetlenkedni szeretnék,de szerencsére van olyan ember,akinek ez a legnagyobb problémája.
Örüljetek inkább egymásnak.
Szeretet=elfogadás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!