Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mennyire könnyen alkalmazko...

Te mennyire könnyen alkalmazkodsz a párod fura mániáihoz? Főleg ha nem értesz velük egyet?

Figyelt kérdés

Az én kedvesem kijelentette, mikor kifordítva volt rajtam a pizsamafelső, h ez nem jó így, mert akkor az egész életemben mindent fordítva csinálok vagy nem tudom...kicsit kiröhögtem, mert totál buta babonának hittem.. Következőleg a zoknit húztam fel kifordítva, akkor meg azt mondta h ne csináljam már, őt ez tényleg zavarja. Mondtam én elhiszem de én ilyenekben nem hiszek...és ő azt mondta h legalább a kedvéért figyelnék rá, az bántja, h mondta h ez őt zavarja és én semmibe vettem.

Ez nekem olyan fura, hisz ez csak pizsama, meg zokni...és nem értem ez miért fontos? ti mit kezdtek ilyen helyzetekben?

2012. nov. 27. 20:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha neki ez a fontos akkor figyelnék rá. Mindenkinek más számít, és őszintén ez legyen a legnagyobb baj a kapcsolatotokban.
2012. nov. 27. 20:41
 2/18 anonim ***** válasza:
31%
Ha ennyit se tudsz a párodért megtenni, menjél kolostorba. Nem egy hű de nagy kérés, mégis sz.rsz bele. Gratula.
2012. nov. 27. 20:44
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
ez komoly? hát visszafordítottam volna, de nem a babona miatt :) A babona balszerencsét hoz annak, aki hisz benne :)
2012. nov. 27. 20:44
 4/18 A kérdező kommentje:
azóta figyelek rá természetesen. Csak elsőre nem vettem komolyan csak mikor másodszor megjegyezte
2012. nov. 27. 20:47
 5/18 anonim ***** válasza:
35%
Én meg úgy tudtam, hogy az szerencsét hoz. Na így már bajban lennénk, mert bár nem hiszek ebben, mégis zavarna ha valaki visszafordíttatná velem. :D Egyébként ez nem valami nagy dolog, csak visszafordítod, és örültök egymának.
2012. nov. 27. 21:01
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is anyumék mindig mondták, hogy szerencsét hoz.

Mutasd meg neki ezeket:

[link]

[link]

Viszont:

[link]

Tehát Húsvétkor figyeljen, más napokon viszont megvéd a rontástól :)

2012. nov. 27. 21:13
 7/18 anonim ***** válasza:
49%
Elég fura. Nekem nem jött le teljesen, de ugye te vagy a férfi? És nő aki ebbe belekötött? Mert fordítva el se tudnám képzelni. Kinevetném én is,nem a személyét, hanem a helyzetet, de persze aztán figyelnék rá.
2012. nov. 27. 21:29
 8/18 anonim ***** válasza:
52%

Mániák? Sorolom..42 éves pasi..

Tisztaságmániás,rendmániás,kórós zoknipároztató, minden este felmos,minden használat után letörölgeti a biciklit kívül belül,észreveszi,ha 1 cm-el odébb áll az asztal..persze még ő is röhög magán, még ez a szerencse.:-D

ÉS 1 év alatt nincs egy közös számunk,ennek ellenére imádjuk egymást.Sok-sok humorral,csak így tovább! :-D

2012. nov. 27. 21:37
 9/18 A kérdező kommentje:
ő a férfi...épp ez az :D :D nem magyar így megpróbálom a tolerálandó dolgok közé sorolni, ami a kultúráink közti különbségekből adódik, van egy pár.. :D
2012. nov. 27. 21:39
 10/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem kellemetlenkedni szeretnék,de szerencsére van olyan ember,akinek ez a legnagyobb problémája.

Örüljetek inkább egymásnak.

Szeretet=elfogadás

2012. nov. 27. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!