Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mennyire könnyen alkalmazko...

Te mennyire könnyen alkalmazkodsz a párod fura mániáihoz? Főleg ha nem értesz velük egyet?

Figyelt kérdés

Az én kedvesem kijelentette, mikor kifordítva volt rajtam a pizsamafelső, h ez nem jó így, mert akkor az egész életemben mindent fordítva csinálok vagy nem tudom...kicsit kiröhögtem, mert totál buta babonának hittem.. Következőleg a zoknit húztam fel kifordítva, akkor meg azt mondta h ne csináljam már, őt ez tényleg zavarja. Mondtam én elhiszem de én ilyenekben nem hiszek...és ő azt mondta h legalább a kedvéért figyelnék rá, az bántja, h mondta h ez őt zavarja és én semmibe vettem.

Ez nekem olyan fura, hisz ez csak pizsama, meg zokni...és nem értem ez miért fontos? ti mit kezdtek ilyen helyzetekben?

2012. nov. 27. 20:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

én nem mondtam, h ez a legnagyobb problémám. Egyszerűen meglepő és ezért gondoltam megkérdezem

köszönöm a válaszokat

2012. nov. 27. 21:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Zokniból venni kell neki 10 pár egyforma színűt, méretűt és egy okkal kevesebb.
2012. nov. 28. 06:41
 13/18 anonim ***** válasza:
És ha veled van a baj? Miért húzod fel kifordítva a ruhákat? Csak nem babona? Mánia? :D :D
2012. nov. 28. 08:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, miért fontos neki. Biztos babonás kicsit. Elnézném neki, nem tulajdonítanék nagy jelentőséget a dolognak. Ha neki szebb úgy az élete, akkor ám legyen. :)
2012. nov. 28. 09:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért veszed fel a rudáidat fordítva.

Zoknit kifordítva??

Vedd fel a tangádat fordítva vagy a farmerodat és kiváncsi leszek, hogy zavar e majd :-))

2012. nov. 28. 10:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan csak ritkán veletlen ha sötétben öltözöm akkor is csak zoknit, pizsit..
2012. nov. 28. 13:15
 17/18 anonim ***** válasza:

előző vagyok

nekem nincsennek ilyenfajta fóbiáim, de ha fordítva veszem fel ezeket, akkor én is megfordítom rendesen

:-)

Lehet nem is vele, hanem veled van a baj :-))

nem bántásból írom

2012. nov. 28. 13:19
 18/18 A kérdező kommentje:
hát én észre se veszem, éjjel felkapom a pizsamát ami egy sima férfipóló és ki van fordítva? nem nézegetem magam benne, nem látom .A sima fekete zokni szintúgy, ha reggel sötétben öltözöm észre se veszem aztán egész nap cipőben vagyok...
2012. nov. 28. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!