Te mennyire könnyen alkalmazkodsz a párod fura mániáihoz? Főleg ha nem értesz velük egyet?
Az én kedvesem kijelentette, mikor kifordítva volt rajtam a pizsamafelső, h ez nem jó így, mert akkor az egész életemben mindent fordítva csinálok vagy nem tudom...kicsit kiröhögtem, mert totál buta babonának hittem.. Következőleg a zoknit húztam fel kifordítva, akkor meg azt mondta h ne csináljam már, őt ez tényleg zavarja. Mondtam én elhiszem de én ilyenekben nem hiszek...és ő azt mondta h legalább a kedvéért figyelnék rá, az bántja, h mondta h ez őt zavarja és én semmibe vettem.
Ez nekem olyan fura, hisz ez csak pizsama, meg zokni...és nem értem ez miért fontos? ti mit kezdtek ilyen helyzetekben?
én nem mondtam, h ez a legnagyobb problémám. Egyszerűen meglepő és ezért gondoltam megkérdezem
köszönöm a válaszokat
Én azt nem értem, hogy miért veszed fel a rudáidat fordítva.
Zoknit kifordítva??
Vedd fel a tangádat fordítva vagy a farmerodat és kiváncsi leszek, hogy zavar e majd :-))
előző vagyok
nekem nincsennek ilyenfajta fóbiáim, de ha fordítva veszem fel ezeket, akkor én is megfordítom rendesen
:-)
Lehet nem is vele, hanem veled van a baj :-))
nem bántásból írom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!