Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelkiismeret-furdalásom van....

Lelkiismeret-furdalásom van. Nagyot hibáztam?

Figyelt kérdés
Az egyik multiban féláras vásár volt, de úgy, hogy a teljes árat kellett kifizetni, és vásárlási utalvány formájában adták vissza az 50 %-ot. Gyerekkori barátnőmtől kérdeztem, akar-e ott vásárolni a héten (mindig ott végzi a nagy bevásárlást), mert ha igen, fizessen a bónokkal, nekem meg adja ide kp-ban az árát.(mivel pár napig érvényes a bón,) Odaadtam 10 ezer Ft-nyi bónt, el is ment, majd jött vissza, hogy elköltötte mindet. Aztán indult haza. Félénken kérdeztem, akkor ideadod a pénzt? Azt mondta, már ideadta. Mondom, hogy nem. Erre elővette a pénzt, ami természetesen nála volt, és idedobta. Aztán kirohant. Kérdeztem, mi baja, megbántottam? Azt mondta, majd rájössz. Azóta hívtam vagy 8 szor, de nem veszi fel a telefont. Most mit tegyek? Talán félreértette? Azt hitte, neki ajándékozom a bónokat? De nekem ez rengeteg pénz. Vagy adjam oda neki? Mit tennétek a helyemben?
2012. nov. 26. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Ne legyen! :) Te nem vétettél ellene semmit! Az hogy ő haragtartó, az az ő baja.Azt mondtad h nincs senkije, csak Te vagy neki. Akkor meg úgyis megtalál majd, ha magányosan érzi magát.

De ha azt hitte h ajándék, akkor miért mondta h már odaadta a lóvét?? Hm?? :)

Én a te helyedben megnyugodnék, és SEMMI KÉPPEN NEM ADNÁM NEKI ODA A LÓVÉT!!És nem is hívogatnám a helyedben többet, hívjon ő vissza téged, látja h van vagy 20 nemfogadott hívása tőled!

38/F

2012. nov. 26. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
szerintem meg le akarta nyúlni a lóvét.
2012. nov. 26. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
87%
Nugi,ne legyen,simán le akart nyúlni.
2012. nov. 27. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!