Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadnál így egy családi házat?

Elfogadnál így egy családi házat?

Figyelt kérdés

Szüleim felajánlották, hogy nekünk adják a házunkat ők pedig kiköltöznek egy kisebb helyiségbe az udvar másik végébe. A kapcsolat nagyon jó, de félek, hogy így hamar megromlana. Az udvart és a kertet ők rendezik, persze beleszólhatunk, de soha nem lesz olyan amilyet mi szeretnénk, hisz oda-vissza figyelembe kell venni az igényeket. A házat fel kellene újítani.Ha jönne a baba, akkor jó lenne, hogy ott lennének a szüleim, segítenének, de lehet, hogy túl közel lennének, én nagyon elkényeztetnék az unokát.A házunk vidéken van.

A másik lehetőség, hogy beköltözünk a városba, panelbe.Közel lenne a munkahely, szüleim se lennének olyan messze, de azért nem egy ugrásra, hétköznap dolgozunk, beájulunk az ágyba, hétvégén ha szabadba vágyunk meg kimennénk szüleimhez.

Félek a paneltől, a szomszédoktól, melegtől stb...

Nincs más választás: a mi házunk vidéken, vagy egy kb 50 m2 panel a városban? Mit választanátok? Az anyagiak kb ugyanakkorák lennének.

2012. nov. 26. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Panelba sose menjetek. Én is családi házban nőttem fel, nagyon hiányzik. A panel szörnyű, vékonyak a falak, mindent hallasz.Gondolj bele, ha lesz gyereked, majd jönnek a szomszédok, hogy túl hangos, mindig sír, dübörög a plafonom. Én tudom, albiban lakok 2 kisgyerekkel panelban. Én is azon vagyok, hogy visszamenjek családi házba, annál nincs is jobb egy gyereknek. Ha el is költöztök, panelt semmiképp ne vegyetek, nem véletlen olcsóbb, mint a tégla lakások vagy egy családi ház.
2012. nov. 27. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
én is vagy a kissebbe költöznék, vagy nem fogadnám el. Bár úgy gondolom, hogy sokaknak nem tudnak segíteni a szüleik, ha jó a viszony, miért ne? Ha úgy érzed, hogy nem működik, vagy romlik a viszony, még akkor is lehet változtatni és költözni. Egy próbát megér, mert lehet, hogy még jobban is jártok!
2012. nov. 27. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:
A 3-as válasz második felének adok igazat,meg Neked Kérdező. Mi is a különélésből választottuk a közös udvar-külön ház verziót egy családtagOMnál,akivel rendkívül jó volt a viszony előtte. Na most ez napról napra romlik.:( Ezer meg ezer kispélda van rá,mi az amiben ütközhetsz állandóan. Innen elkerülünk remélem többet nem lesz ilyen és alig várom,hogy újra csak Mi ketten a Párommal valahol... mindjárt írok is ki egy kérdést evvel kapcsolatban...:)
2013. jan. 5. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!